Blogg

2014, bør, nei. SKAL bli episk

Så. jeg er klar over at dere alle er drit lei av alle de titusene statusene om "new year, new me". 

Derfor skal jeg ikke skrive et sånnet innlegg. Bare et lite et. 

Så, 2013 har ikke akkurat vert det året man ser tilbake til når man er 80 og tenker, Dèt var et bra år, det. Ivertfall ikke for min del. Året har inneholdt mye skole, jobb, kjøretimer og oppkjøring SOM JEG BESTO, FORRESTEN, og masse annet crap. Lite søvn har det også blitt. Meg og katarina har blitt fint enige om at hvis vi har klart å overleve dette året, så kan vi basically overleve alt!

Så nå er det bare å se framover! totusen og 14 skal bli et bra år med masse glede, frihet og muligheter! 

Sorry. glapp litt der. klarte ikke la det være. skal slutte å være klein nå. 

Så. Nyttårsaften gikk bedre enn forventet. Var for det meste bare hos en veninne å slappa av med snaddermat(takkmaritaogkristin for god maat), og pakkeleken, som jeg føler jeg vant i! Fikk en fotoramme og snop, ettersom det nesten var den eneste pakken som ikke kunne spises, føler jeg Min triumf var størst. Gikk også ut for å se på fyrverkeriet klokken tolv(som vi så vidt klarte å holde oss våkne til). Det hadde forresten blitt flytta, SÅ VI GIKK GLIPP AV DET. Vi bare stirra opp mot vanntårnet (der det skulle være), og når ingenting skjedde, følte vi oss ganske screwed over, foråsidetsånn. Det var visst kanongang i Inger sin gate, da. Det vi fikk rapporter om! Hun ble bekymra ettersom huset hennes var der borte og hun var her hos oss. Men vi klappet henne smått på hodet og ga et beroligende "det går bra" så gikk det bra! 

Katarina sov hos meg den kvelden, så dagen etterpå, med så å si INGEN bakrus, startet vi det nye året på den beste måten vi kunne... MCDONALDS! og det blir bedre. ettersom dagen gikk ble vi jo sultne igjen, så vi gikk til butikken for å kjøpe oss chips, dip, snop og pizza. so much for new year's resolutions.

Så her har du meg og Katarina. på selveste nyttårsaften, like blide som alltid! 

Føler at dette innlegget trenger flere bilder. så jeg legger inn litt random bilder, jeg..... Vel. Jeg la inn masse bilder men det SÅ BARE IKKE BRA UT. Så dere får klare dere med den alltid like fine Luis Tomlinson.

Well. You be the judge.

~Annetard.
BAIÅLÅGY!

Skal egentligt skrive om sur nedbør i biologi idag, men timen har gått ut på diskutering med verdens kuleste lærer, om politikk, nedbør, hanndyrs testikler og religion. 

Altså, han syntes at vår religion Dregon var helt på lik linje med alle andre religioner (Tommel Opp!). 

Startet forresten dagen med psykologi idag sammen med Anne, men vi hadde visst ikke time idag... -.- Men vi jobbet litt med fremføring, og spiste god frokost ^-^ 

I storefri hadde vi det utrolig gøy med å diskutere antrekk for halloween, og vi endte vel opp med alver og pirater...?? 

Men vi var innom Sexy disneyprinsesser og litt diverse. Belle fra skjønnheten og udyret! 

Videre var jeg på konkurranse med kaninene i helgen, og Fie fikk endelig en pinne (spørr om du lurer så skal jeg forklare systemet), og kom på 3. plass i Rett Lett bane. 


Pepper er forresten blitt kastrert, blitt sint i bur, men hopper mye bedre nå enn før! 
Håper han bare er sint på grunn av oppbrukt energi under røyteperioden..Så stygg for tiden.. <3

 

 


~ Ekornet
 

 

BLOGGEN ER TILBAKE

Følte jeg fikk skikkelig press på meg nå når jeg leste Katarina sitt innlegg, at jeg var nestemann, også ser jeg rett bort på Edel sin PC, der hun er midt i å skrive et innholdsrikt og facinerende innlegg om enhjørninger og drager, ser det ut som. Det vet jo ikke jeg, jeg er bare en tilskuer. 

Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal blogge om, jeg. Kan jo egentlig bare ta en liten oppdatering.

Jeg har blitt 18, som da betyr at man reiser mye ut på tull! det er gøy det. Og det resulterer i titalls flaue snapchats som blir sent til diverse venner som kanskje/kanskje ikke burde se dem. tror forresten jeg gir opp å poste dette før edel. hun skriver jo en hel bok! men ja. jeg tror hvis jeg skal oppdatere om hva som har skjedd i løpet av året, så blir det mye av det samme som Katarina har snakket om, men kan jo nevne noe. 

Jeg har oppdaget mitt elsk for mini cooper, min evige drømmebil. <3

      

Seee så fin den er daaaaa :'DDD <3

'
skal ikke klage på denne, heller.

 I tillegg til mitt elsk for Mini Coopere, så har jeg også blitt interessert i alle andre biler.. Folk begynner allerede å bli lei av at jeg bryter ug "WHAAA SE BOBLEEEEN" eller "adfghj Miiinicooooperrrr...." Men selv om jeg har blitt ineressert i hvordan de ser ut, så betyr ikke det at jeg bryr meg om motoren, det driter jeg fint i! Så lenge den ser fin ut og går framover så er jeg fornøyd! sådetså.

Jeg har også vert i hellas på klassetur! Det var gøy!


Det tok oss alt for mye gåing og hjelp fra en skummel mann for å finne butikk, som forresten lå omtrent 5 min fra hotellet vårt.. 

Fint var det ivertfall.

Jeg har også begynt å øvelseskjøre, noe som sannsynligvis er grunnen til min facinasjon av fine biler. Jeg er hallveis på trinn 3, så snart slipper jeg å ta bussen mer! sådetså. 

Jeg har også fått meg en kjæreste (blee rart ordd) han heter Christer. Jeg liker Christer.

I år er vi også russ! det blir bra! Gleder meg masse til alle kroene og ikke minst selve russetiden! Det er liksom dette jeg har ventet på siden første klasse, der man så alle de store videregåendeelevene med blå bukser på. NÅ ER DET MIIIN TUUUR!! 

hva annet har jeg gjort...? Jeg var i Spania i to uker! det var spennende

Bodde her i to uker. det gikk helt fint det.


Kjørte vannscooter. Det var gøy! og skummelt da. Meg og mor delte en scooter, så jeg tenkte at det kom til å bli kjedelig da mor sa "du kan jo kjøra bort der dårr ikje e bølgår når eg sga kjøra, det e lettere der" MEN NEIDA. Jeg var redd for å falle av mer enn èn gang, minst. Men gøy var det!!

Fiine plassen. <3

~Annetard 

Blogginnlegg

Jeg hadde tenkt til å skrive et skikkelig langt innlegg og sånn, men jeg aner ikke hvor jeg skal begynne. Derfor poster jeg heller denne fine filmsnutten, som jeg så klart er stjerna i. (nei, greit, men jeg er i hvert fall med i den!!) Eller, jeg poster ikke filmen. Jeg poster linken til filmen. Og så trykker dere selv. Det er ikke en gang min film, men den er råstilig for det om.
HER MÅ DERE TRYKKE FOR DA FÅR DERE SE TRYLLETROLL FRA GALTVORTSKOLENS SOMMERLEIR 2013

 

Jeanette, over og ut.  

Å tro er visst viktig det!

På skolen har vi et fag jeg personlig synes er rimelig idiotisk, nemlig religion, men i dag hadde vi det faktisk utrolig gøy! Vi delte oss i grupper og fikk beskjed om å lage en religion. Jeg, Anne, JeanettE og Katarina ble selvfølgelig en  gruppe, og satt oss ned for å diskutere dette. De første tankene våre var vel som dette: 

Enhjørninger! De MÅ jo være guder! 

 
Ender, og måker! De er ute etter verdensherredømme O_O 

Men til slutt endte vi opp med religionen DREGON.

Hva tror vi på?

I denne religionen tror man at alle har en indre drage, men at det er svært få som vet at det går an å komme i kontakt med denne dragen.

Guden vår er den store Sapphiron, enkelt kalt Ludde. Solen er en stor ildkule sendt av Sapphiron for å beskytte oss og våre indre drager frem til den dagen vi alle får kontakt med vår indre drage, og opplever en indre ro, stolthet, glede og varme, en tilstank buddhistene ville kalt Nirvana. Her finner man sin indre drage og møter Sapphiron. 

Det store spørsmålet i dregon er "Skapte Ludde verden, eller skapte verden Ludde?". Dette er det ingen som vet utenom den store profeten Timon. 

Timon fikk en gang for lenge siden en åpenbaring. En ildkule kom flyvende mot ham og traff han i hjertet. Han møtte sin indre drage og smeltet sammen med den, han opplevde den sterkeste versjonen av det å finne sin indre drage, og den dag i dag er det ingen som vet om Timon fortsatt lever. 

Vanlig religionsspørsmål, hva skjer etter døden? 

Når et menneske dør, vil skjebnen avhenge av hvor godt man har jobbet for å finne sin indre drage. 

Dersom man har klart å finne sin indre drage vil man ikke dø, men møte den, og til slutt smelte sammen med den og leve videre, og man vil fly i himmelen sammen med Sapphiron.

Men dersom man ikke har jobbet for å finne sin indre drage og gitt helt faen, vil man visne hen og dø. (Man ser jo folk dør som fluer da de ikke finne sin indre drage..)

Ritualer og tradisjoner

Når det gjelder forskjellige ritualer har vi enkelte slik som Basehopping for dem som virkelig har kommet i kontakt med sin indre drage, og forbereder seg til å finne sin indre drage og fly sammen med Sapphiron i himmelen.

Vi har også forskjellige rituelle bevegelser kalt Snikende drage, Solhilsen, Brølende drage og Stolt Kriger. 


Her ser man et bilde på at solen er Sapphirons ildkule, men dette er ikke et korrekt bilde på Sapphiron, da ingen andre enn Timon har truffet eller sett ham.

I tillegg til dette MÅ man spise kjøtt MINST en gang i uken for å mate sin indre drage, de er faktisk ikkje vegetarianere!

 

 

DA har dere fått høre om vår religion. 


 ~ Ekornet

En ny tid har kommet...

Goodmorgen. Sideanvisningen har gått i været etter jeg postet innlegget om at vi var tilbake.Tusentakk alle 'faste' lesere.   

       Siden sist har hele gjengen blitt 18, og jeg har blant annet lært at alkohol, er min bestevenn. Det og Anne, vi har nemmelig ganske store kjærlighetserklæringer i fylla. Deesuten så har vi oppdaget Snapchat, selfies og One Direction. Mye har skjedd på nesten et år. Vi har alle begynt tredje året på Videregående, og jeg sliter forsatt med å skrive rett gramatikk og har enda en del skrivefeil. (Jeg glemmer å trykke på bokstaven, logisk forklaring) I tillegg så har jeg begynt med å reise, LONDON var første stopp. (<3) Så nå blir det Paris til vintern' og to nye London turer.

Har også lært meg å gå i kjoler. Til en viss grad, bare ikke her hjemme. Det blir bare rart. Veldig rart. Lenge leve shorts. (<3) Jeg er fortsatt like guttegal, og Alexander Skarsgård står øverst på listen. Kan også skrive at jeg var på Bieber konsert, den var dødsbra. Men etter sommeren har både jeg og Anne innsett at han er douch. Sorry Biebs, ur out!  Ny guilty pleasure er allerede på plass, men hvem er hemmelig. (ikke egentlig) 

Hva annet har vi gjort...? JO SCRAPBOOK ER DET NYE. Anne og Katarina på nye eventyr feat. Jeanette og Edel. Problemet er bare at hver gang vi tenker på å dra på et eventyr, ender det alltid opp med at det kun er jeg og Anne som dukker opp. Men hvem trenger vel venner? Lovet nettopp Anne en stor kjærlighetserklæring, men den dropper vi. Alt for å se skuffelsen. (Mohaha)

 
I knøv i løv me, i knøy u care <3

 

byebye, Anne er up next ;) 

 

 

We're back!

Backstreet Boys: Everybody (Backstreet's Back)Pene ting.
HALLOOOOO! HADEEEEE!

MOHHAHA

Jeg skal skremme Anne, Mohahaha!  

 


 

hihihihi . 

BARE FORDIIIII

Fordi Katarina sa hun skulle blogge.. måtte jeg bare blogge først! 

 

Juicen er min bestevenn! 

 

KROKODILLEEE!!! .. SKALL-EH! 

HØSTFERIE MAAAAN

Lol. Skal ikke begynne å unnskylde meg. Jeg blogger når jeg vil jeg!

Så. Facebook er nede og jeg må legge meg snart så det er ikke nødvendig å begynne å åpne wow. Ja jeg vet. "Legge deg nå?" Har ikke du høstferie??" JO JEG HAR DET. Men mor bestilte frisørtime til meg klokka NI imorgen!!! Pokkerrr. Men det er greit. ok da. jeg lever. Litt sunt å ikke være oppe til 4 å spille wow hver kveld, sant? Lol. YOLO liksom. Neida. Joda. 

Hva har jeg gjort i ferien? HA! jeg har hatt verdens mest intressante ferie! Jeg har spilt World Of Warcraft for det meste. altså jeg har råtna på rommet mitt. det går fint altså. rommet mitt er fint å se på. og jeg har jo et vindu, så jeg kan jo stikke hodet ut vinduet å late som om jeg er ute.. Idag har nok vert den mest intressante dagen min. SÅ JEG SKAL FORTELLE DERE OM DEN. enten dere vil eller ikke! 

Jaja. Jeg våkna ganske tidlig idag faktisk! Var oppe klokka 11 tror jeg. Så kom søsteren min, Beate, med fem kaninbeibier! De er kjempesøte! Jeg tok ikke bilde av dem fordi. Såååå jogget jeg meg en liten tur. Jeg vet. dere ble sjokkert nå. ha! Jeg kan overraske ! (serriøst facebook er fortsatt nede. hvor er Mark Zuckerberg når man trenger han???) ANYWAY. Så etter det, så jeg litt på TV. Cake boss er kult ok?! Senere så begynte det å bli kveld. og Beate bare: "Du har'che lyst å verr med å henta fòr te gampen?" Skriver det på stavangersk fordi da er det mer realistisk! Så det var jeg med på. vi kjørte ut til mariero og inn i en sånn skummel vei og så rundt et hjørne der det var grusvei. Jeg visste ikke at det fantes grusveier på mariero... Ok! Ja. men vi fant fòr. jeg fikk også en burn forresten! og Beate fikk seg en kaffe. akuratt som om vi trengte ekstra koffein. lol. YOLO liksom. 

Etter dette svingte vi inn på Panduro, fordi Beate vet jeg liker alt som har med maling og tegning å gjøre! ÅÅÅH JEG LIKTE MEG DER. DE HADDE SÅ FINE LÆRRETER. OG STAFFELIER. OG FARGER. OG PEEENSLEER. Ok. Ferdig nå. hihihihihhi. Etter det, så gikk vi på Fretex. Der er det jo alltid noe litt spennenede! Så vi gikk rundt der i ca en halv time og lo av alle de sære tingene de hadde! Vi fant også minst 15 kaizerlamper!!!

 

sånn ser en kaizerlampe ut. Ivertfall noe i den duren!

IKKE MINST fant vi kaizerlamper. vi fant også gamle kassetter! Og siden beate sin bil, Vetle, er verdens kuleste bil, så kan jo han spille disse av og da! så Beate bestemte seg for å kjøpe en kasett. hva hete den? Jo. "Disco inferno" Eller noe. husker ikke helt! Det er noe av det særeste jeg har hørt woah. hahahah! Jaja. jeg var også oppe hos Edel og Ole. de holdt på å lage muffins til bursdagen min som jeg skal feire imorgen! De er søte. Muffinsene var gode. Men nå er jeg litt kvalm, fordi man skal bare ikke spise fire teskeer med glasur. omgomg. men det var vert det! De var goode :33 Så lekte jeg også med Phoebe! Edel har fått seg hund ser du. En Rottweiler! Hun er den søteste (Og mest irriterende) skapningen!! menja. Ole hadde med seg en laser, så vi lyste den på bakken, og Phoebe, smart som hun er, løper jo etter den! Haha. det underholdt meg en stund! jaja.

Så lovet jeg at jeg skulle blogge om bursdagen min! (egentlig ikke. hvordan kunne dere vite at jeg har bursdag snart?? MED MINDRE DERE ER STALKERE. O__O) ANYWHO. sorry må slutte å bli distrahert (SORRY DET ER EN DEL AV MEG. KAN IKKE NOE FOR DET. JEG SVERGER) ok. 

MENJA. Jeg blir atten på lørdag! PARTY HARD. lol føles ut som om jeg nettopp komfirmerte meg(egentlig ikke). Så jeg skal feire bursdagen min i morgen sammen med bestevennene<3 (FACEBOOK FUNKER. OMG) sånn ferdig. hva snakket jeg om? Åja attenårsdagen min! så ja. Edel og Katarina (Les: Alle) har torturert meg med at de vet hva jeg får i bursdagsgave. jeg aner ikke hva jeg får. HAR IKKE PEILING. det er så irriterende!!!! Det er akkuratt som et virus alle andre får som jeg VIL HA men ikke kan få fordi jeg er immun. Så det har de torturert meg med i månedsvis! 

Mitt uttrykk når noen sier de vet hva jeg får i gave. "IKKE DU OGSÅ!?"

Så ja. I morgen skal jeg til frisøren å klippe av alt håret! HADEBRAAA HÅR. Har bestemt meg for å klippe håret skulderkort. så jævla irriterende at håret alltid skal blåse over alt. og når man bor på vestlandet kan dette virkelig bli et problem! så OFF WITH THE HAIR (ti indrfileer til de som gjetter hvor det er fra!) jeg skal også farge håret. jeg vurderer å ha en brunrød farge. jeg liker å ha rødt hår. det er liksom ikke sååå normalt. eg likar!

 

Legge med dette bildet FORDI JEG KAN. Jeg er blogger. jeg kan legge ut så mange bilder av meg selv jeg vil! Det er kjempegammelt altså. 

~SÅ WALLA BRUDER. Vi snakkes kanskje! Eller kanskje ikke?! WHO KNOWS?! 

~~Anne

 

PUNKTUM

Siden Jeanette skammet seg sånn over at jeg blogger mer enn henne.. så må jeg nesten blogge igjen! :D 

Har nettopp fått nye høner/hane etter at de vi hadde ble drept av rever. 


SE SÅ SØTE! <3

Har også klippet neglene på kaninene mine, og Sjokolade synes ikke det var kult i det hele tatt... 

Begynner også å få bedre kontakt med den yngste kaninen min, Saphira<3 

(uskarpt, Iknow.. )

Men ja, Katarina er guttegal, jeg er dyregal (y)  

Har for øyeblikket 1 hund, 2 katter, 1 papegøye, 8 kaniner , 1 hane og 4 høner! Skal ha flere høner + en kanin til :3 

 

- Gusto

 

Idunno

Hehey.

Har ikke been so much bloggings on me i det siste nå! Har gyldig grunn, da. Driver med brainstorming til en fantasyfortelling jeg skal skrive på.. enda. Har hatt en pause nå i sommer, men er for full rulle igjen nå! (med unntak av når jeg ser NCIS, Hotel Cæsar eller gjør lekser, noe jeg alltid gjør) Okey, må innrømme at jeg står litt fast at the moment, men håper knuta løser seg etter hvert!
Til og med Edel blogger oftere enn meg nå, så.....................................................ja, må jo bare blogge da.

Jeg har begynt å teste om jeg har laktoseintolleranse nå. Begynte i går og skal en tid fremover holde meg helt unna ting som har melk i seg, selvfølgelig i samråd med lege. Oh well, det kommer til å bli en utfordring merker jeg, men hey, det går nok fint!


Jeg har verdens fineste kjæreste.  


Tatt på Nedstrand i sommer. Var en fin vepsting som gjerne stilte opp som modell!

 

Peace out, Joey slæsj Oliver slæsj Levi slæsj Pinky slæsj Jeanette. 

  

ermh ja.

Jeg kjeder meg, og har vel egentlig ikke noe å blogge om. tror jeg. Valget står liksom om meningsløst bullshit eller å skrive om gutter som andre har på sin topp 10 pene gutter liste, som egentlig ikke har noe der å gjøre. Satt og tenkte på det her om dagen og fant ut at det var en del. Så jeg tror jeg kjører på med mer rosablogging (<3) og slipper min indre fjortis fri i noen minutter. 

1. Robert Pattinson...


Kåret til verdens mest sexy mann eller noe sånt om jeg ikke husker helt feil. NEI, jeg skjønner det ikke... Det ser ut som han er kraftig deprimert og er i kostant smerte... 

2. Paul Wesley

 

Enda en vampyr, sorrey, han blir for pusete for meg. Og sammenlignet med Ian Somerhalder, som spiller brorn hans i The Vampire Diaries så er han ikke pen eller sexy i det hele tatt. 

3. Nå får jeg nok kjeft, men drid i. 

Jeg synes ikke at han er så kjekk som folk påstår.. Sorry. 

4. Penn Badgley 


Den eneste fyren i Gossip Girl som ikke er pen. 

Det er ganske mange flere, men nettet er så treigt at det tar en evighet å finne bilder. også er jeg lat... og trøtt. 


du er ikke særlig fin du helller. 

Guttegal!

Hei!

Det er ingen hemmelighet at jeg er en liten smule guttegal. Ikke på en stalkeraktig måte med mer enn slik :" å, han var pen!" - måte. Synes nesten litt synd på JanErik, (<3) 

Føler dette blir skikkelig rosablogging, men desverre så bor det en liten fjortis i meg. Dere for overleve, de andre tre bompibjørnene klarer jo det, so why not? Tenkt lenge på en ting nemmelig. For forøyeblikket er det en gutt som jeg synes er ekstremt pen, noe Anne ikke synes. Hun liker nemmelig han andreeee ._. erh. 

Okei, vel, uansett. Jeg så fyren for første gang under avsluttningsgreiene til OL, ö. Satt og gledet meg til at SpiceGirls skulle opptre. Hadde nemmelig sunget til dem flere timer i forveien. MENSÅ, ut av det blå dukker One Direction opp på tven. Jeg av helt naturlige grunnen facepalmet. Twitter gikk amokk og hele pakken. Uansett, så fortsatte jeg og så, er ikke så teit at jeg stikker bare fordi et fjortissboyband kommer på. Da, la jeg merke til han. Louis Tomlinson. *sukk*


hadde han bare spilt bedre musikk.... :3

Nå burde jeg vel egnetlig få ræva i gir og hoppe i dusjen. Pizza og bowling greier med jobb : ) Har en del maling å få vekk. For dere som ikke viste det så maler jeg på en komode, og det er neimen ikke lett. Skal vise ved en senere annledning.

 

Jeg liker å tegne!

Jeg liker å tegne, nei, VI liker å tegne! 

 Edel Yvonne H.Rygg - (forholdet mitt med Ole er inspirasjonen min til denne, liksom hvordan han omfavner meg og beskytter meg..<3)


Anne S. Eltervåg - (World of Warcraft inspirasjon, tegnet i 2009!) 


Anne S. Eltervåg - ( "du heiste meg til skyene, og ennå lengre opp", Kaizers Orchestra, 2011)

LIKER DU Å TEGNE? :D 

Send tegningen din til edelyvonne@hotmail.com  i tilfelle så legger vi dem ut på bloggen! 
Husk navn!
 

Søvn er for pingler

Hei, jeg er våken. jeg er våken. 

Var så trøtt når jeg skrev det forige blogginnlegget at jeg skrev blogge isteden for bowle. Flinke meg. Det er nesten, bare nesten litt flaut. 

Akkurat nå så sitter jeg og Jan Erik og ser Teen Choice Adwards 2012, og for øyeblikket deler de ut pris for beste mannlige dramaskuespiller. Min nydelige, kjære Zac Efron vant ^^ Han er så pen, så sexy <3 

 

sf kjwfkjwebjk, så utrolig pen <3333 MEN, jeg må bare påpeke det. HVORDAN kan Zac Efron, uansett hvor pen han er vinne over nydelige, sexy herlige fantastiske Channing Tatum!!!? er det mulig?! 

New update; Teen Choice Adwards Hottie; Ian Somarhalder <333 Husker jeg stemte på disse folkene, slet skikkelig med å velge mellom han, Justin Bieber og Liam Hemsworth. Men jo, Ian Somerhalder vant fortjent. Husker jeg og Anne var på leting etter Justin Bieber plakat, så fant jeg plakat av han og smeltet. nanam..


mehe, den eneste grunnen til at jeg faktisk ser The Vampire Diaries.  Hadde det ikke vært for at han er 30 eller noe sånt og har dame så hadde jeg reist til statene og stalket han. +++ Fysøren han er pen!

Den egentlige grunnen til at jeg er oppe og ser på det er for at Justin Bieber snart skal opptre. Og jeg er ikke så trøtt. Men jeg måtte jo få med meg dette. Swag! Showet varer til 02.00 men jeg tror ikke at jeg gidder å se hele. Så desperat er jeg da ikke, eller?

Okei, nok fangirling, tror jeg. kommer helt ann på hvor mange priser det er igjen. Tror btw at The Hunger Games vinner en del priser snart, og det må jo påpekes. Også  begynner jeg å bli rimelig lei av å vente på Bieber. Nå er det Flo Rida, med andre ord det er enda en stund til han skal spille. Og jeg vil, vl, vil se det. xD 


 

Okei, også må jeg bare påpeke en ting, siden jeg allerede er godt inne i det der med rosablogging og hele pakken kan jeg vel påpeke Justin Biebers nye parfyme; 'Girlfriend'. For det første så tror jeg han må være den første gutten/mannen som lager parfyme for jenter. Det er andre er at han har allerede en, og for det tredje, så ligner parfymeflasken på en eller annen fargerik dildo. 


Om dere bare gir faen i parfymen til venstre, den nye er den til høyre. ÅPNAI, dette er ikke mitt. fant randombilde på google. Greit, jeg har never say never filmen, men that's it !!!! 

 

Så nå har jeg brukt en time på dette blogginnlegget og det meste er egentlig bare bullshit. Så nå holder det. Jeg skal på jobb imorgen og er ganske lei av å vente på Bieber. Godnatt ! <3

 

BØ. SANGEN MIN.

Det er midt på natten og jeg har nettopp vært ute og gitt kveldsmat til mine kjære små barn. 

Siden Katarina nettopp har blogget, må jeg nesten overgå hennes forventninger og blogge.. IGJEN.

Det er kaldt, det regner, men nå sitter jeg inn og ser på tv.. eller.. jeg hører mer tv'en, fordi jeg skriver jo blogginnlegg! 

Nei, jeg har egentlig ikke noe veldig informativt eller interessant og si nå.. 

JO! Jeg kan dumme meg selv ut med å legge ut tullesangen min!! 

 

It's a weird world that I am living in,

where the lions are red, and I'm the king.

All the trees they are talking and stones they sing,

singeling kingeling along!

 

I'm the king of my own little fantasy world,

who shows up in te night when the others fight.

I remember a time when my mum showed up,

I stood up and I said;  Hey mum! Meet Bubble. He's a pink elephant,

                                    and you know what? He can fly!

Then my mum ran away and she called dr. Drey,

 

Den er ikke ferdig enda, men jeg gidder heller ikke skrive videre på den .. Så jo, den er egentlig ferdig, for nå. 

 


FORRESTEN! Regn gir meg massemasse krøller! D: 

Men jeg liker regn, så det går fint :3 

 

xD

wow, ikke lite spamming heller nei. Lo ganske godt når jeg leste gjennom innleggene til Edel og Anne. Tidsfordriv much? 

Har vært på jobb i nesten hele dag, ord kan ikke beskrive hvor herligt det er å legge seg ned etter å ha stresset rundt på jobb i åtte timer. Å nei, jeg har ikke sovet enda. Kryss i taket! Har nemmelig gjort franskfremføring, er ekstremt stolt av meg selv nå. Anne burde forresten også tenke på å begynne på den, eller hva frøken?

Grunnen til at jeg er så tragisk å gjør lekser på en lørdag er fordi jeg skal ut å bowle med jobben imorgen. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke kan blogge men shit i. Uansett, så begynner jeg å bli voldsomt trøtt så jeg sover litt. natta <3

KOSEkveld!


 Nå skal jeg ut og stelle kaninene mine, og deretter dusje og stelle meg (klokken er halv 4 og jeg har ikke stått opp..)
Så skal jeg og Anne avgårde til ei venninne og se film med resten av gjengen! <3 :D 

Gleder meeeg! 

Sitter atm. og hører på;

 

AWOLNATION: Jump On My Shoulders
Og har nettopp ryddet på garasjeloftet etter Anne sov over hos meg. 
HADEBRA!  

Første terapitime ! SUKSESS!

Gomle har slangefobi. Jeg vil kurere den. 

Jeg satte igang terapitime for Gomle idag, det ble faktisk en suksess ifølge meg! :D 
(Gomle hater meg atm..)

Brukte bilder som terapi, og startet med en veldig ufarlig slange, en buorm.


Pene slangen <3

Fortsatte med bilder i større grad av huggorm, som er den eneste slangen i Norge man trenger å tenke på.


Nydelig, eller? 

Siste bildet kommer nå..

 

Dette er i grunnen en ideell øvelse for de med slangefobi. Det at noen finner frem bilder av slanger, og får deg til å ta på dem i ufarlig tilstand. 

Men, ferdig nå!

Vil også nevne at klokken er kvart over to, og vi har ikke stått opp endaa....Og dette er Venus! :D


HaDEbrA!! 
 

 

Jeg er klønete.

Jeg klarte nettopp å slå meg selv i øyet når jeg skulle klø meg på nesen... :(

 

AUAU.. "Looooooser!" er hva Katarina ville sagt.. slemmingen D:

Og, jeg har blogget litt vell mye idag x]

Ny World of Warcraft patch!!! asdfghjk

Jeg liiiiker den! 

Men alt er liksom litt forandra og anderledes, så det var som om jeg begynte å spille hunter heeelt på nytt (KAN kanskje ha litt å gjøre med at jeg ikke har spilt siden sånn... begynnelsen av august) så når jeg logget på for første gang idag etter omtrent en måneds hiatus, måtte jeg liksom fikse på alt og flytte og lære meg nye specs og bytte spec og alt sånn. haha det var ganske stress.

Dette ble jeg møtt av da jeg logga på wow.

Slik så jeg ut. 

 

Neida. Joda. Jaja skal senere blogge om kaizers konserten igår, som var helt fantastisk!!! må bare få lagt inn bildene fra telefonen. heh. Den ledningen ligger hjemme. Jeg er hos edel. det er kalt ute og mørkt. hvis jeg i det hele tatt våger meg ut døren blir jeg drept av slenderman. that would've been unfortunate.

Siden Anne ble Glad Da jeg Blogget!

Jeg vil bare nevne en liten ting til dere, om to av oss! 

ALDRI, om du er smart, lån bort pc elns til Tumle eller Gulli! 
Om du er dum, så vil kanskje dette ramme deg!  Vi hadde et offer på skolen idag, som lånte Gulli/Tumle Ipaden sin, og.. ja.. her ser man resultatet! 

 

Videre har jeg funnet meg en ny yndlingsis! DREAM yoghurtis med biter av BELGISK SJOKOLADE! <3 GARFH. Hade altså.

LALALLALALALALALALALAL FREDAG!!

SITTER HER SÅ PENT I RO! 
SITTER HER Å MÅ PÅ DOOO!!

Det er fredagskveld i heimen på Rygg. Klokken er midt på svarteste natten,
og revejakten er i gang.. !

Neida, Joda, det er satt i gang revejakt på Randaberg, i ryggveien, der hvor jeg(Edel) og Anne bor. 
Revene har drept 6 av kaninene mine og 20 høner, og nå har en av naboene våre fått tillatelse til å leke seg med rifla si
og få skutt revene (for andres beste).

Midt på mørke natten sitter Anne å spiller (Nei, GAMER!) World Of Warcraft, og jeg ser på "How Do I Look?".

GAGAGAGGAGAGAG, Jeg fikk meg en ny venn idaaag!! ;D  

Dette er, ....


OSKAR! <3  (traff ham på skolen og spurte Geofag læreren min om jeg kunne låne ham!)

Bilder fra kvelden: Anne i Aksjoooon! Gamer WOW!  "Endelig Gamecard!! :D"Oss ja! Bestevenneneee i såå laaang tid nåååå!  "Back to the eighty's, ..!" , neida, ikke så gamle enda x]

Og mannen min (Ole) Har nettopp reist offshore igjen, etter nettopp å ha fått en god lønning, og kjøpt seg
smart tv, som skal være på rommet hans, slik at jeg kan CHILLE i senga hans! (Han har verdens beste dobbelseng!)<3 

HADE på BADeT! Din GAMle SJokoLAde! 

Tenkehjørnet

Tenker på det at sosiologi og antropopoplaggagaha-boka ligger i skapet på skolen...

Men så kommer jeg på noe...

Har jo alltids storefri i morgen!

Pus approves!

Peace out!

forkjøltforfaen

Det er på tide på, på tide, på tide, på tide. Uansett. Godmorgen. 


handhug <3

jeg tenkte at jeg skulle bruke de siste minuttene av fransktimen + friminuttet på å blogge om historien bak handhug. 

Som de store Bieberfansene jeg og Anne plutselig ble over natten sitter vi som alle andre og ser på videoer på youtube. Denne dagen så vi på justin bieber videoer. Jeg vet at det å innrømme at du liker Justin Bieber er det samme som å komme ut av skapet, men uansett. Vi så en video med Bieber og Jimmy Fallon og vi lo oss mildt sagt ihjel. Verdens kuleste og morsomste duo. Okei, en ganske stor overdrivelse, men det var veldig morsomt. Etter det begynte jeg og Anne med handhug. 

 

Hiver inn videon ;) 

 

HyLlEr!

Hallais! 

Jeg og Ole har idag fullført prosjektet vårt! Vi har nemlig hengt opp hyller på garasjeloftet mitt! :D 

Resultatet ble faktisk veldig bra, til tross for at hyllene er noen år gamle, og dermed LITT sammensunket på midten..

MEN så lenge de ikke faller ned fra veggen så går det fint :D 
Her er den ene hyllen, og ja... Jeg driver med kaninhopping, en utrolig søt sport, og utroolig kjekk! 

 

Men jeg må legge meeeg, Bye! 

 

Årets første norsktime!

Vi fikk i oppgave i norsk å skrive en tekst om kulturkonteksten i Solsangen.

Det kommer fram i teksten at skalden er kristen, i teksten forkynner han at han er takknemlig for det Gud har skapt. På grunn at det kommer fram i teksten at han er religiøs, tror vi at han har en høy påtatt rolle i samfunnet. Hensikten med teksten er å vise hvor takknemlig skalden er for alt.

 Han har nok tenkt at andre kristne vil lese salmen, fordi den er preget av religiøse illustrasjoner. Folk med høy status i folkeferdet var de eneste som kunne lese på denne tiden, for eksempel munker, prester og statsministeren. Øyemedet med å lese teksten kan være for å vise sin takknemlighet.

Viktighetene som kommer til betegnelse i innholdet er at de var formodentlig religiøse, mens nå er det mindre formelt og mer normalt å ikke være religiøs også.  I teksten forkynner skalden at han er takknemlig for virkeligheten, så han snakker universelt sett om virkeligheten. Erklæringene forteller hvor utsøkt verden er.

Teksten ble skrevet ned av en munk som en salme som ble kunngjort i en salmebok. Og han fikk autoritativt et kall fra Gud om å skrive den.

Ja, sjangeren som teksten er skrevet i har noe å si for forstanden fordi det er en religiøs salme som skal synges. 

Første norsktime

HeiÅHå!

Jeg fortsetter med den der listen jeg skrev. Nemmelig de der morsomme kulturkontekstene vi skrev. Egentlig var det vel egentlig min og Edel sin tekst som var bra. Litt serriøs og ganske, veldig useriøs. 

________________________________

Kulturkontekst av ?Solsangen?

 Den italienske forfatteren, Frans Av Assisi kommer frem som en svært religiøs person i diktet Solsangen. Han var en tidligere rebell som ble frelst og viet livet sitt til å prise Herren, og hjelpe andre. Av Assisi var en populær munk som er mest kjent for en fredsbønn. Solsangen ble skrevet i 1224 og satte fokus på å prise Herren.

Frans Av Assisi skrev trolig diktet til den Kristne kirke og religiøse personer. Diktet er preget av religiøse metaforer som appellerer til den kristne tro. På 1200  - tallet var det få som kunne lese og skrive og det meste av forelesning foregikk i kirken. Hensikten med å lese teksten var å fortelle allmennheten om Gud og kristendommen.

Innholdet forteller hvor stor del av hverdagen og verdiene, kristendommen hadde. Herren var i sentrum og var snill.  Sammenliknet med i dag så har ikke kristendommen så stor betydning. 

Det er forskjellige referanser i diktet. Blant annet den legemlige død, dette forteller hva folket trodde på, på denne tiden.

Teksten var håndskrevet eller fortalt videre og senere blitt  oversatt og skrevet ned. Ellers så står det lite om selve produksjonen av diktet, den er nemlig veldig gammel.  Assisi har tatt æren for en tekst han ikke har skrevet, i følge den norske lærerboken Grip Teksten.

 I og med at det er et dikt, må man tolke seg frem til innholdet. Blant annet det kan tolkes som en erotisk salme som ble brukt til å tilfredsstille munkene. Sjangeren får teksten til å virke ekte og rett fra hjertet. Teksten er en del av 1200 ? tallets teksttradisjon, der mesteparten av tekstene var religiøse verk. Av Assisi referer til bibelen, dette kommer frem i selve teksten hvor han begynner med skapelsen, likt som i bibelen.

 Diktet forteller om hvor stor rolle kirken hadde i samfunnet, om hvor utrolig fint de hadde det, og levde sammen i harmoni. Det kan tolkes til at kirken muligens var et bordell for munkene som ønsket å lese erotiske salmer. 

Kirken hadde en størst makt i samfunnet og det å prise og respektere Herren, og utføre han vilje sto i fokus i hverdagen.

__________________________________________

Dette brukte vi vår første norsk time på. Utrolig morsomt. Er forresten blitt syk, veldig lite morsomt. Men å gå glipp av biologi og kjemi er en veldig dårlig ide. Forsov meg også idag, hadde det ikke vært for at mamma kunne  kjøre meg hadde jeg vært fucked. snille mamma. 

 

 

Neineinei!!

Jeg vikke lage film!!! Hallo, det var den kreative delen av meg som snakka, og....... nå har den gått


Så det så.

Fææx

Jeg vil lage kortfilm

Hey!

Jeg fikk det "plutselig" for meg at jeg vil lage en kortfilm! (Og etter den mindre vellykkede statist-dagen til meg og Katarina i går, så holder jeg meg til regissør-rollen!)

Elsker å ha prosjekter hengende over meg! Så nå skal jeg mase høl i huet på de andre kidsa om de vil være med. For det hadde vært fett.

http://media.tumblr.com/tumblr_m9aki1IH8C1rvfnm6.gif (Orkatsj å gjøre denne gif-en fancy, så det blir en link)


NÅ KOMMER DET SPOILER FRA SESONGSLUTT AV NCIS SESONG 3!!!!!! BEWARE!!!!!!!!!!!!!!


Jeg er så asdkjakjasasfkak vet ikke hva jeg skal gjøre. Vet jo at Gibbs kommer tilbake, for.......han er liksom på alle coverene, MEN herregud, han sa opp????? Jeg bare åååååååhaskjfskjadkja, FOLK MÅ IKKE FORANDRE SEG, LA DE VÆRE SOM DE ER. VÆRSÅSNIIIIILLL. Kom tilbake før jeg skal gå løs på sesong 4 i mårra, Gibbs. Ellers bliræ bank! 

Peace out, the smashing fox.

JEG HAR FÅTT HELE EN VENN IDAG!


Dette er Oskar, han er min venn. 
Jeg ble kjent med ham i norsktimen da Ingrid (lærer) delte ut et ark med en Bison på. 
Ja, Oskar er en Bison, og skal egentlig løpe rundt på savannen, men neida, han er her med meg, i bagen min <3


Slenger med et bilde fra sommeren, dette er et lite overblikk over den ene byen i spania, Alicante/Benidorm området 
som heter Altea ! Jeg er faktisk ferdig med å reise Til Spania nå ^^ <3 Har fått hund, eller, valp, Rottweiler!

Her er Phoebe!   SÅ SØØØT! *w* 

 


Og ja, Jeg har fått en liten sånn forkjærlighet for nanvet Oskar, og planlegger at min neste hannkanin skal hete det! 

 

Og nå har jeg blogget mer enn planlagt! 

- snakkes om en måned eller to!  Om jeg ikke plutselig blogger enda mer enn planlagt! O_O

hardcoreblogging

dere blir ikke kvitt meg så lett. Jeg og Anne har fransk, noe som ikke er så morsomt. jeg er i vertfall ganske trøtt, så i stedenfor å sovne så blogger jeg. ohyeah. 


trøttetrynaaa. neida, ikke egentlig. 
men vi har egentlig ganske mye å blogge om:

1. RXR - såklart

2. Skolen som har begynt og alt rundt det

3. Noen supermorsomme 'analyser' eller kulturkontekster å legge ut. 

4. Masse annet bullshit. 

5. Sommerferie - check 

6. JustinBieber konsert - check

Vel, jeg tenkte at jeg bare kunne begynne med en enste gang, siden jeg var så godt i det. 

Wasasading! Letgo. 

Så noe av det første jeg gjorde når jeg fikk lønn (etter jeg var hjemme fra ferie) var å dra med meg Anne til byen for å fikse Rått og Råde billett. Så i helgen som var har vi hatt det fantastisk kjekt!Det begynte på torsdag den 23. august. (mammasinbursdag, glad i deg mamma) og vi var i hundre etter å se LidoLido. Vi var der allerede en halvtime før, om ikke mer for å stå helt fremst. Fikk til og med se soundchecken. 


kan vel også ta med at vi møtte han etter konserten, noe som var veldig stort. Brukte mine super magic powers til å dra med meg Anne, (som egentlig ikke turte) fikk, bilde, autograf og hele pakken. 


Anne; " se så pene me e.. " :3 

Det var ikke akkurat så mange kule artister den dagen. men lørdagen, da altså. Det begynte med hun derre Alinadumåsteflyttapådeij dama. Hun har faktisk flere sanger enn akkurat den ene. ö OVERASKELSE.

Etter det, det mest minneverdige. SELVESTE LMFAO!! 


I'm sexy and i know it! 


Og det var ikke akkurat lite folk der heller. c: 

Vi sto temmelig langt fremme, og digget og skrek til hver eneste sang. Og til champagne shower bli vi dynket i herlig champagne. Utrolig bra sceneshow. Rett etterpå sprang vi får se se kjære, søte Vinni. 


kommer ikke over hvor kjekt det faktisk var. 

Etter det så kom Kent ut på scenen. Det var så utrolig flott. Og avsluttningen, jeg har ikke ord. Lysshowet og alt var så utrolig bra. Jeg og Anne var i en helt ny verden. 


Et bilde sier mer enn tusen ord, right?

Helt ærlig mente jeg har fredagen var den beste og mest minnerike dagen, men jeg må si noe om lørdagen også, der helten selv kom. Jarle Bernhoft. 


helt <3

RXR var så fantastisk morsomt, gleder meg allerede til neste år <3


Anne følte en rett til å være med på bilde. så ja. 

 

 

 

FACEBOOK.

JEG ER AVHENGIG, LIKER IKKE! .. VIL SLUTTE, MEN IKKE NOK VILJE.Forresten!

http://edelyvonne.weebly.com/    er nettsiden min.

 Fra påske av har jeg mistet 7 kaniner.. den siste nå på lørdag, 25. august. 

Hvil i fred lille Ava <3 

Her er meg! 

Og her er min mann som liker å smøre seg inn med maling og løpe rundt i tights <3

 

Sånn Katarina! Har blogget som du ville! 

Forsvant me i 2 måneder? ka du snakke om? me har jo vert her hele tiden!!

Dere klarer bare ikke lese inleggene, fordi vi er ninjaer. Katarina forklarer alt nermere! 

Så. lol.

Haha jaja, men til saken!! Tydeligvis bestemte vi oss for at når man først tar sommerferie fra skolen, så tar man også sommerferie fra bloggen! Selv om jeg sånn sirca ikke har gjort noe konstruktivt siden jeg sluttet på skolen. Ja. jeg kan snakke om ferien? Det syns dere sikkert er kjempegøy å høre om! 

Jeg har altså spilt gaaanske mye world of warcraft. Jeg har en tendens til å ble avhengig av dette spillet hver. eneste. sommerferie. Så jeg skal snart kjøpe nytt gamecard så jeg kan spille meeer!

Dette er min kjempesexi world of warcraft karakter, Telkana! Hun er en level 85 hunter, hvis noen lurte. 

SÅ! Siden jeg var i USA i påskeferien, som jeg selvfølgelig blogget om her (HA! Lurte deg. finn det selv for faaen) Men ja. Min ferie denne sommerferien ble derfor ganske kort egentlig. så det ble sånn 4 dager i Sverige. Det var gøy det, altså! 

Vi var innom sånne store bygninger!

Jeg vet, det er en hest og kjerre. IKKE DØM MEG.

Jeg vil også fortelle litt om den ene gangen da jeg satt, stille og fredelig på facebook, da min kjære tante hadde delt en link der hun forklarte at du kan få en KUPONG fra Rimi. for justin bieber biletter. Jeg hadde ingen peiling om hva slags kupong dette var, og hva denne gjorde, men Katarina MÅTTE få vite dette! Så jeg sendte en melding til henne, der jeg sa at DU MÅ STIKKE TIL RIMI OG SKAFFE DEG EN KUPONG FORDI DEN KAN HA EN FORDEL ANGÅENDE JUSTIN BIEBER. Så Katarina ringte meg og bare HVA FAEN. DAFUQ. hun fatta jo ingenting. men jeg fikk henne til å hente denne biletten. WITH MY MAGIC POWERSSSSSS. Så, senere på dagen når jeg var på en Nike outlet og så på capser. jeg hadde akkuratt plukket opp en lilla caps (SER DU SYMBLOIKKEN. SER DU DEN) får jeg en telefon fra selveste Katarina. hun kan bestille bilettene med en gang. Jeg friker ut. Hun friker ut. det var et fint øyeblikk. så vi skaffet oss biletter liksom 2 dager før de kom ut fordi vi er awesome. 

Jeg gidder ikke fortelle så aaaalt for mye om sverige, fordi det skjedde ikke så mye intressant. 

 

Ellers i ferien så har jeg vert og GÅTT TUR. Vi gikk en tur som tok oss 5 timer! Den skulle egentlig tatt oss tre. ok litt små detaljer kanskje. Jeg, Emil som er min bror, Sunniva, kjæresten til emil og Markus, søskenbarnet mitt +mor bestemte oss for å gå tur til en plass som heter blåfjellenden, til tross for mitt hat for utedoer og andre senger enn min egen (Jeg har verdens beste seng lol)  Turen var helt jævlig den første timen. Men så ble alt bedre!! Sunniva sin sko falt også fra hverandre sakte men sikkert. Hun tok det mye bedre enn et vanlig menneske, jeg hadde ligget å grått i tre uker, fordi det endte jo med at hun gikk på sokkelesten den siste timen. Nei fyfaen. Jeg er ferdig med å gå tur. 

Jeg har også vert på RXR i helga/sist uke, så jeg skal blogge en gang om det også. 

Må bare nevne at Katarina nettopp fikk en telefon av kjæresten, så det resulterer i at hun kryper under pulten sånn at læreren ikke skal se henne. Best. Idea. Ever.


Me forsvant aldri, me skreiv bare ninjainnlegg, så det gikk så fort at dåkker she fikk det med dåkker.

Yååå MOTHERFOCKERs. 

Som sagt, me e ninjaer, men for dere normale mennesker så skal jeg fortelle hva jeg (themostawesompersonithegroup) hva jeg gjorde i sommerferien. Så prepare for et langt innlegg. Som jeg må skrive på 30 min siden jeg ike har mer strøm på min kjære mac. <3<3<3<3. 

vell, jeg kan vel begynne med å si at jeg har jobbet, jobbet ganske mye. Nesten hver eneste dag. men slik er det nå som jeg har kjøpt meg bil. JAAA, det stemmer. jeg har kjøpt meg en super duper kul bil siden sist!


Mini Cooper roadster! Jeg og mamma deler den da, hun har den nå frem til jeg får lappen i november og skal kjøre fra seg. Etter det så ja.. :DDD Jeg kunne ha skrevet et langt innlegg om bilen, men sannheten er at jeg ikke vet så mye om motor og alt det der. 

Etter å ha kjøpt bilen så har jeg jobbet, enda mere. Frokost for det meste. Noe som blir ganske kjedelig i lengden. Men okei, jeg kan vel egentlig bare skryte ferdig av meg nå. Og det er en ganske fin historie. Det hele begynte med at jeg satt hjemme og fikk vite at selveste bieber kommer til Norge på skikkelig konsert. Jeg hiver meg på telefonen og ringer Anne. Helt siden Justin Bieber var her i Mai (?) så har jeg og Anne snakket om at når han kommer på skikkelig konsert, så skal vi dra. Vi finner datoen til bilettsalg og hele pakken. Egentlig er vi ganske usikre på om vi i det hele tatt klarer å skaffe oss bilett. Men okei. Det hele skjedde når jeg var på jobb, noen dager før bilettsalget og får melding av Anne. " Katarina, du kommer det på rimi nå" tror jeg det sto pluss noe om noen kuponger. Joda, jeg sjekker det ut og begynner å stresse. Klokken var da 12 på dagen eller 11. Husker ikke helt, men det jeg viste var at de fleste fjortisene lå og sov på dette tidspunktet. Jeg ringer mamma og ber henne hente meg og kjøre til nærmeste Rimi. Med andre ord, jeg kom hjem og hadde en kupong i hånden tl forhåndsbestilling av Justin Bieber biletter. Jeg ringer Anne og ja, Fangirler på det mest ekstreme. (liten overdrivelse) jeg tenker ikke så mye mer over det frem til jeg finner ut at HEY jeg kan kjøpe bilettene nå. Okei, poenget er at jeg og Anne fikk golden circle biletter til justin bieber 17 april. 


vi vet , vi vet. vi er ganske kule. 

Vel, etter dette så jobbet jeg mer. var blant annet på topp 20 i Stavanger og så en rekke artister. Eneste minneverdige var Sirkus Eliassen<3. 

Så jeg tok ferie i midten av Juli tror jeg.. hukommelsen min er ikke den beste. Men i hvertfall så har jeg ikke så mange bilder derfra. Vi var i Oslo rundt den 21 - 22 juli. Ekstremt mye folk med tanke på Bruce Sprinsteen konsert og 22. juli minnemarkering. 


Blomstene utenfor Oslo Domkirke. 

Etter det var det Cruise til Kiel sammen med resten av familien og fadderne mine. Glemte helt ut og ta bilder under den turen, men det ble en del shopping. guitar hero, mat. Hadde det veldig kjekt med andre ord. 

Etterpå var vi en dag i Oslo sammen med Bestefar som var i Oslo i forbindelse med 22. jul markering. Så dro turen til Sverige til min kjære bestemor. Vi hadde noen herlige dager med sol, nesten sydenvær. med andre ord jeg endte opp med en kraftig rødfarge i ansiktet, hovne øyne og lepper. Altså jeg har lært meg å bruke solkrem etter det. Mens vi var der var det kraftig uvær hjemme, vi fikk kjelleren full av vann og måtte avbryte ferien og dra hjem for å se. 

 


Joda, det var ikke så kjekt å komme hjem nei. I og med at vi hadde en og en halv uke igjen av ferien dro vi opp på hytta og koste oss der. 

 

Det var egentlig bare det jeg fikk tid til å blogge om nå før fransken begynner. Får se hva jeg gidder å skrive senere, Kommer til å blogge litt om rått og råde som var i helga. Jeg, Anne og LinaMarie storkoste oss med LMFAO, Jarle Bernhoft, Vinni, LidoLido, Kent. osv. 

 

StayTuneddalizzom. Katarina. 

Bare fordi jeg må


Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, derfor tok jeg et bilde.

Og så må jeg visst skrive om sommerferien min, men jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive om det heller, så jeg limer inn noen få bilder av de største høydepunktene:

 Fox skal ha tyskdritt nå, så ha det på badet din gamle sjokolade. Ellerno. 

SommerferieJooda, sommerferien er i gang! Eller jeg har vel egentlig hatt sommerferie i snart to uker, men nå er karakterene gitt ut, rektor og kontaklærere har sagt sitt og vi fikk gratis mat. Og man sier ikke nei til gratis mat, det gjør man bare ikke. Jeg har brukt de siste dagene på å jobbe og rett og slett bare sovet ut. Noe som har resultert til sene kvelder og ja det var ikkeså lett å stå opp idag med andre ord. Fant ut av, hey, det er siste skole dag jeg gir rett å slett faen i hvordan jeg ser ut. ´

 


se hvor fine fargerike armbånd, de er så søte. 

Okeida, jeg har vel egentlig ikke sovet i natt. Ligger å bekymrer meg for ting jeg absolutt ikke trenger å bekymre meg for. Men, jeg kunne ikke la være. Og jeg hadde aldri sagt dette for et år siden, men i min lille depresive periode etter skolen har jeg sovet (bombe) og søkt trøst i en Justin Bieber sang. jeg må bare si at det pluss en stor sjokkoladeplate hjelper ganske godt på humøret. 

Jeg elsker den sangen der, den er så herlig. Sorry Anne, jeg vet du ikke ville høre flere sanger før du hadde kjøpt albumet, men jeg kunne ikke dy meg. Og det hjelper, så det støtter saken min! 

Menne, jeg burde virkelig få ræva i gir å begynne å pakke, har fri i helgen så jeg tar meg en tur på hytta. Tar med meg film og en god bok og forbreder meg til en uke med jobb. Masse PENGER, og da kan jeg kjøpe flere sko, jeg blir så glad når jeg kjøper sko. Du skulle bare ha vist. Det og kjøp av film er nesten som en lykkepille for meg. Tullingen min Jan Erik er like oppgitt over meg når jeg bruker flere hundre kroner til film og spør meg;"  gjør det deg lykkelig" eller noe slikt shit. Og jeg forteller at han bare skulle ha vist hvor glad jeg blir av å se filskapet fylle seg opp. Og hva skal jeg gjøre når det fult opp? kjøpe meg et nytt skap ^^. 

 

uansett, stay tuned. -katarina

Det var en gang, i et land langt, langt borte.

Det var en gang fire prinsesser som gikk på en skole, langt, langt borte. En dag skulle de på tur sammen med klassen, men den ene prinsessen ble på mystisk vis forhekset til en frosk av en gammel heks å måtte på sykehuset for å bli frisk. De andre tre prinsessene dro da på klassetur til en strand langt, langt borte. Denne stranden befant seg merkelig nok på Klepp. Som kan skildres som et gudsforlatt sted, mer gudsforlatt en Randaberg. De slemme lærerene tvang dem til å se på kjedelig foredrag om hvordan sanden på stranden flyttet seg, så prinsessene rømte ned til en nydelig strand, langt langt borte. 


Prinsessene var helt fasinerte av de høye, store bølgene som var der, og fant tu at de skulle gå på tur langs hele strandlinjen.Den ene prinsessen ble utnevnt fotograf og er derfor ikke til å se på bildene. 

Etter som dagen gikk fant de tre snodige ting;
1 melkekartong, full av melk som hadde gått ut på dato 25. mai 
1 Dokost
1 flaskepost uten post i.

Prinsessene savnet den ene prinsessefroksen veldig, og lagde en fin video til henne hvor hun kunne se de store bølgene på stranden. Denne videoen må den nydelige fotografen redigere og senere legge ut på bloggen.

Etter en stund ble de lei av å gå og fant ut at nå skulle de rømme hjem, så de begynte å gå hjemover, fra Klepp. Etter en kilometer fant de raskt ut av at dette var ingen god ide, og det endte med at de snudde. 

i løpet av dagen ble en av de andre prinsessene også forhekset av den onde heksen og ble syk og ble forvandlet om til en stor frosk.

Dette var dagen til de fire prinsessene, to av dem var frosken, men men. Snipp Snapp snute, så var eventyre ute 

 

 

Patti smith kommer til RXR

Vet ikke heelt hva jeg syns om det..

 

 

Aldri hørt om henne jeg!

Stop beggin' me babe!

DER, var jeg ferdig med alt som heter skole, (mulighet for muntlig eksamen eksisterer ikke i min verden) nå forbreder jeg meg på å sitte to uker på skolen uten å gjøre en jævla shit. De blir mye avspassering osv. har blant annet fri på mandag, og på tirsdag så blir det pannekaker med fransken deretter hjem . Onsdag for resten av kullet på 1ST på randaberg vgs på vite om de kommer opp i muntlig eksamen, jeg har allerede tatt sommerferie, så jeg kan da umulig komme opp, right? Så på onsdag skal vår klasse skal vi spille brennball og spise Pizza. Livet er herlig. 


mehe, hvordan jeg så ut i går når jeg kjappet meg gjennom et prosjekt. Jeg hadde fri så jeg sov, ryddet rommet, sov enda mer, film, litt natufag, besøk av kjæresten og naturfag. En veldig fin og produktiv dag. ^^ 

Nå gjemmer jeg meg oppe på rommet og later som jeg sover slik jeg slipper å drive husarbeid med resten av flokken. Skal SNART ta å vaske rommet mitt, rekker ikke å gjøre det ellers. Skal jobbe hele helgen før jeg skal ut på lørdag og søndag, husker jeg ikke.. det var noe jeg skulle gjøre den dagen.hm.. Anyway, jeg har kjøpt masse filmer idag, LØNN + FERIEPENGER, jeg har vært så lykkelig idag, varte ikke lenge før jeg måtte betale regniner fra kjøreskolen og legge inn på BSU. Mye penger som forsvant. Men sånn er det, skal man ha bil eller hva?

 

GODNATTAFOLKENS. Og Anne.. det er din tur. 

Justin bieber er i Oslo, VI er i Stavanger

Såå, dere har sikkert fått med dere at en viss superstjerne er i Oslo idag. hvis du ikke har fåtte det med deg, så bor du under en stein midt ute på vidda eller noe. 

Det har vært ganske intenst der borte i hele dag sånn egentlig, og jeg og Katarina har fulgt nøye med på både Facebook, Twitter, Vg, Dagbladet, Tv2, seher og alle andre mulige sider der de kaaanskje muligens kan ha litt info om denne atten år gamle kjekkasen som trasker rundt i Oslo by. Vi syns det er på høyeste grad urettferdig at han ikke kom innom Stavanger. det var lite kult gjort av han. Så vi måtte nøye oss med å sitte på skolen og følge med på oppdateringer via internett. CLOSE ENOUGH.

Men ja. 

Det har jo vert ganske intenst der borte. Liksom, det har vert helt enormt ! tenåringsjenter har hoppet foran bilen hans, revet ned sperringer, seket seg inn på hotellet, og de raider hele Oslo for å finne Justin. de besvimte jo til og med som fluer under konserten, noe jeg forstår, egentlig. de har stått ute der i timesvis, stille, blandt tusenvis av andre, uten å få tilgang til mat og vann (med mindre de hadde med seg, men hei, de er tenåringer! vi tenker ikke så langt) også, etter lenge venting, skal de plutselig begynne å hoppe rundt som om de nettopp hadde fått i seg 4 redbull og en energishot? Fult mulig. 

Nå må jeg slutte å mase.

Legger inn et bilde av fyren som har skapt kaos i Oslo i 2 døgn. 

Må jo inrømme at han ser ikke så dårlig ut som folk skal ha det til...

Jeg og katarina er litt sånn superjelly på alle som er i Oslo RN. selv om det var kaos, så det ganske gøy ut... 

rød som en tomat.

Godmorgen og god Pinse! :D

Jeg fikk en helt plutselig lyst til å blogge, satte meg opp på rommet for å gjøre noe skolearbeid, lese litt bilteori osv, så smalt bomben, så jeg spurte kjære Anne om hva jeg skulle blogge om Oh joda, jeg fikk utrolig mange stikkord så forbred dere på et langt innlegg (a)

Mitt første stikkord var været! Den siste uken har det vært umenneskelig varmt, Rogaland har hatt landets høyeste temp. Noe som tilsvarer opp til 30 varmegrader i skyggen (på det varmeste). Noe som har passet oss ganske bra, vi har nemmelig sluttet tidlig alle dager pluss hatt fri på ondag. Hva har Katarina bedrevet dagene med da? Joo, hun har sovet i solen, noe som ikke er så bra.. Solen tar skikkelig og jeg har verken råd eller gidde til å dra ned for å kjøpe solkrem. LENGE LEVE LATSKAPEN. Så ryggen min så ikke så veldig bra ut etter den første dagen.


Du ser ikke hvor solbrent jeg er på dette bildet, men se skillet, etterhvert så har rødheten forsvunnet og jeg har blitt brun før jeg igjen har lagt meg ut i solen igjen og blitt rød igjen. Dagen etterpå var det verre, og jeg hadde et rart mønster..


Det var ikke like morsom hele tiden. Men det nådde vel toppen på lørdag når lårene mine og ryggen var så rød at det var vondt å bevege seg, og da hadde jeg smurt meg, men det er rimelig vanskelig å smøre sin egen rygg, og når han som lovte å smøre deg går på jobb og glemmer det, driter jeg vel egentlig i det. Har bildet av det og, men det er nesten litt for flaut å legge ut.

Takket være det fine været og vår latskap brukte vi fredagen, om jeg ikke tar helt feil til å ha vannkrig i de første timene, jeg begynte som Sverige, helt nøytral, siden jeg ikke hadde vannflaske, men klarte etterhvert å ta Anne sin vannflaske å ble etterhvert USA, en supermakt! Det endte med at lille Anne og Jeanette ble ganske våt etter jeg og edel var ferdige med dem.Off, nei, det hørtes feil ut. IKKE TENK SÅNN.

Jeg har også hatt min første kjøretime, noe som ikke gikk så galt som jeg trodde, eneste problemet var at jeg kjørte for fort, det her med adrenalin ligger vel i familien. Jeg går på Haugsgjerd Traikkskole, hvor de har ENORMT fine biler. 


Jeg kjører en ganske kul Mercedes for dere som lurte. Så i november begynner jeg å kjøre, folkens hold dere unna gatene!

Neste kjøretime er på tirsdag kl 7 !! Skulle egentlig ha halv ni, men den dumme ledelsen på skolen skal ha aktivitetsdag, så jeg måtte ta timen tidligere, vi skal på Viste på tirsdag, aktivitetsdag og greier, forhåpentligvis er det litt varmere enn det er i dag, temp. har nemmelig synket betraktelig. Joda, vi gleder oss, mens Jeanette hun håper at det regner, la oss håpe at hun ikke danser regndansen i dag. 


Hun kan se så uskyldig ut, men ikke søren ! Pure Evil! (kilde: face)

Okei da, jeg er ikke helt uskyldig jeg heller, vi (jeg og jeanette) har rett å slett mobbet Anne i det siste, terrorisert sekken hennes   osv. Utrolig morsomt.


MOHAHHAHA <3

Her om dagen var jeg enormt frustrert, Justin Bieber twitrer om hvor mye han gleder seg til å komme til Oslo, noe jeg og Anne har veldig lyst til å dra på, men neei. Så lett er det ikke. jeg var så frustrert at jeg sendte melding til tutta. Vi kom frem til at det var tiltak og dra helt til Oslo, og vi kom til å bli gale og frustrerte av tenåringsjentene som var der, og fant ut at vi skulle lage vårt eget talkshow "frustrerte fruer med Anne og Katarina" ja, samtalen ble ganske rar etterhvert. 


Jaaa, slik gikk samtalen. (a)

Vel, når han skal ha skikkelig konsert, så drar vi. I vertfall det som er planen. OG NEI, vi er ingen belibere, vi liker bare musikken hans.


 Kan vel også informere om at han komme ut med ny singel på tirsdag eller tordag, husker ikke helt. 

HOHO, lørdag, Eurovision og vi tok oss den friheten til å spamme twitter med kommentarer osv. Bidragene var rett og slett rare, og Norge på sisteplass med kun 7 poeng (!) Jeg viste at Norge ikke kan stemme, men Europa skuffer meg dypt. Likte Anne sitt tweet om denne hendelsen

What is this saucery?! Norge har ingen poeng!! " href="https://twitter.com/#!/search/%23Eurovision" data-query-source="hashtag_click">#Eurovision" href="https://twitter.com/#!/search/%23Norway" data-query-source="hashtag_click">#Norway

Som om jeg skulle ha sagt det selv. Sverige vant jo, helt fortjent. Men under semifinalen og den ble spilt skjønte jeg ingenting, hva gjorde den i eurovision, er ikke den sangen gammel. Stolt av meg selv som følger med.

Hadde egentlig mer å blogge om, men nå orker jeg ikke mer, Stay Tuned 

- Katarina
Åliåliååååå heihååå

Heisann! jeg kjeder meg, så jeg blogger for å prokastinere. 

Jeg skal egentlig skrive en engelsk/samfunnsfagsframføring, Har du peiling på hvor kjedelig det er? omgg tror jeg omkommer altsååå. gad. MENJAJA. Jeg liker skoledagene for tiden! Vi hadde fri i går, og idag hadde vi kun en framføring så gikk vi hjem. greeeit. og siden vi hadde framføring så sent på dagen, så stakk jeg og Edel hjem en liten tur og satt edel's kaniner ut i garene, sånn at de fikk vert ute!! også vannet vi dem litt. fordi det er unormalt varmt ute. Å det kan jeg snakke om etterpå! Ja. men så vi gikk bort dit, også fikk vi is av besteforeldrene til Edel<3 verdensbeste. de er kjempeawesome :3 

egentlig så burde jeg rydde rommet. Det ser ut som om jeg ble angrepet av en flokk buisnessmenn som rir på kjempestrutser. Litt som i den reklamen for den tyggisen. Du vet hvilken jeg mener!! Jeg har litt lyst til å rydde men det er så sykt tiltak. som man sier på bokmål. det høres kulere ut på stavangårskkkk. 

Ja! jeg skulle snakke om været jeg. det er liksom obligatorisk, siden alle gjør det nå. hihihih. det er varmt sånn av og til er set så varmt at jeg ikke vil gå ut engang. ja. fæle greier. Neida. Joda.

jeg liker varmen. syns det er ganske greit etter sånn tosifra måneder med drittvær. 

Sånn. syns dere jeg var flink nå? jeg fortjener en kakemann. Wopwop snadder! 

Cutest thing ever, huh?

Bilde av meg og verdens beste venner. dette var før det var umulig å gå ut uten å måtte strippe av seg alle klærne...

 

~Karbonada, Biatchessss ! ~Annetard

Hvem ligner på Psydick men er ikke gul?ANNE SØRLAND ELTERVÅG - likner ikke dette så vet ikke jeg. 

Kjære Anne, jeg vet at du ikke blir glad for dette bildet, men gjør det for sangen sin skyld. 

Hadde egentlig ikke tenkt til å blogge i dag, du vet - mye lekser. Det var det jeg gjorde når jeg kom på franskleksen, og jeg trengte hjelp av franskpartneren min, så vi har skypet. Vi gjorde leksene lett som ingenting, men så ender det med at ingen av oss gidder å legge på, så vi blir sittende. Av og til en sjelden gang i stillhet, som blir avbrutt av merkelige lyder eller utbrutt, ellers så babler vi. Mens vi bablet så sa Anne: "Katarina, kjære søte, snille deg. Kan ikke du blogge?" Jeg bare jada, siden du spør så pent, men siden jeg egentlig ikke orket så er jeg litt slem å la ut det bildet. 

Ja, hva mer er det å si? Vi kommer kanskje opp i skriftlig eksamen, noe jeg tror vi gjør.. damdamdam. Vi har hatt konfirmasjon, hvor jeg lagde en søt liten video av broren min, som jeg kan vurdere å legge ut. Nja.. nå er planen at jeg skal trene, på kvelden - ja jeg vet, jeg er sporty. Skal bare finne meg noe å se på først. Hva skal det da være??

 

Så ja, vi snakkes i guess. 

"Katarinaaa! Eg tok på arket også stokk eg!!"

Et av mine geniale sitater. Ja, jeg sier sånt når jeg blir trøtt. 

Nå har jeg skypa med Katarina i nesten 2 timer! at jeg klarer det kan jeg ikke forstå selv engang. vi driver å skrive Le fransk fràmføring om Marie Antoinette, som vi kun valgte å ha om fordi hun hadde kult etternavn. Vi fant fort ut at hun var lite intressang, og hadde kun egen wikipedia side fordi hun var giftet inn i kongefamilien. Sløvt. 

Menja. jeg tror jeg skal legge meg snart. fordi når man begynner å bli redd ark, så bør man legge seg. jeg satt også nettopp og sang på Justin Bieber sin san Mistletoe, høyt og falskt. 

Men det er Ok. sang jo ikke heele sangen.

Og med dette, sier jeg:

Takk og farvel, mennesker!!

~Annetard

Hellooooooo there

make a gif online


- Joey

Påskeferie og heldagsprøver - mitt alibi !

God Dag :)

Lenge siden sist, men det er ikke bare min feil. Jeg har noen ekstremt gode grunner til at jeg ikke har blogget. Som for eksempel; jeg har vært hjemme i Kirkenes. Nei, ikke hjemme, hjemme. Men liksom ja.. du vet. Eller der jeg har vært heter da Jarfjord, som er en lite bygd ikke langt fra Kirkenes. Hele familien min er fra nord, så jeg dro med meg kjæresten, venninen, lillebroren og søskenbarnet mitt oppover. Med andre med, mens Østlendingen klagde på dårlig påskevær, hadde jeg det beste påskeværet du kan tenke deg. 


bilde er tatt rett utenfor leiligheten vi lånte der oppe.

Mens vi var der oppe var det lite byliv for å si det sånn. Det gikk mest i snøscooter, tur, bål, cluedo og film. Jeg leste faktisk en del også.!


Var ute på scootertur, nesten hver dag. Jeg må si at jeg var et naturtalent med scooteren, kjørte bare ut av løypen TO GANGER, mot trærne i ganske god fart da, men jeg var ganske flink. Fikk overrasket siddisene som var med oss at snøscooter, det kan gå fort!


Det var sol nesten hver dag, på veien hjem fra onkel og tante en kveld, fikk vi faktisk se glimter av nordlyse. månen skinte dessverre for sterkt til at vi kunne se det skikkelig :( 


Jeg og lillebror Tobias gjorde noen få opprør mot mamma. hun hater tilfeldigvis sjokkokuler, og hva kjøpte vi? SJOKKOKULER!!


Han reiste blant annet hjem med joggebukse - noe mamma er sterkt i mot. Her er han på sin "siste scooter" tur ^^


Vi fant også ut at Cluedo var ganske morro - og Fru Hvitveis var som regel morderen, fant mye latter av å gjøre narr av fru Hvitveis. 


Til min store lykke, hadde tante sjokkoladefontene !!! Jeg må få si at dette var et stort øyeblkk for meg. 


Her er den nydelige scooter dressen jeg fikk låne der oppe. Lilla greie fra 80 -tallet. Vi hadde bålfest på Påskeaften. 


I år hadde vi et stort bål, der kubbene var enorme, ga god varme i snøgropen vi satt i. 


Siste dagen vi var på tur, så vi at snøen hadde smeltet enormt. Kjørte over sjøisen, og de store flakene som lå der da vi var på den første turen var blitt betraktelig mye mindre. 


Det siste bilde jeg tok før vi reiste hjemover - for å si det sånn, all puddersnøen som var der når vi kom, var kjørt over med scooterspor. 

 

Har egentlig flere bilder, fikk dempå en cd av onkel, som pappa har for øyeblikket. Ellers har vi vært travelt opptatt med skolen. Heldagsprøver osv. I tilegg var jeg, Anne, Maria, Inger, Jan Erik og Amalie på the hunger games, Jeg og anne måtte se den igjen. Den blir bare bedre og bedre. jeg og anne satt og siklet under filmen. Tror begge har fått en skikkelig crush på Alexander Ludwig - CATO<3


Hva skal man si - han er en stilig fyr. 

 

Så ja, jeg ahr hatt mye å gjøre, og har ikke hatt tid til å blogge. Mye å gjøre i huset før lillebror står konfirmasjon. Vet ikke med de andre latingene. 

 

XOXO

Katarina

Påskeferien - mitt alibi for å ikke ha blogget.

Ok! jeg skal ikke komme med unnskyldninger!! Vi er late. I'msorry. Men jeg har hatt det travelt! (med å løpe rundt i USA som den vimsa jeg er) Menja. Jeg var i USA i påsken, som var kjempegøøy! Heeele familien reiste avgårde, og brukte 28 timer totalt på flyplasser/fly. ikke gøøøy kan jeg si.. de har forresten en dritkul lounge på flyplassen i Nederland! der er alt grønt (Ja jeanette, Grønt!!!) også ligna det på en skog, med fuglekvitter, og det lukta til og med skog! (foreldrene mine tror meg ikke. Det er sant!!) 

Vi var forresten i Orlando, og besøkte Universalstudios som var kjempegøy! ja.

jeg kan legge ut litt bilder, sant?

ikke mange. bare litt. Dette er utsikten fra utgangsdøra ^^

Den kjempeawesome bilen vi hadde. 

Walmart! best thing ever.

Flokken... xD

Casino i Tampaa :3

Gekkoen Gaute!Mafo.

 Minigolf xD

 


Florida er fint.

Det e ein Krokkodille! Der!

Flokken i Kennedy space center :3 (Mangle to) Hogsmeade? Nice!

Sånn ferdig. Håper dette var intressant! hvis ikke... IDK

Tudeluu~

-AnneTard

I'm Peeta and i know it

tenkte bare å kunne dette bildet anne viste meg for en stund siden, må ærlig innrømme at jeg ikke tok den med engang, men så plutselig...!!!!

Katarina sine topp 10

Heisann ! Jeg har funnet ut at engang i uken skal jeg lage en topp 10 liste. Denne uken er det topp 10 mannlige skuespillere. Jeg må innrømme at jeg har litt fjortis moments, jeg faller raskt for pene skuespillere. Meen. pssh, ingenting å bry seg om. 

10.  Liam Hemsworth, fikk crush på australia fyren allerede fra jeg så The Last Song, og skal ikke si den ble mindre etter at jeg så The Hunger Games.

9. Antonio Banderas, Zorro - et kvalitetsstempel når det kommer til film.

8. Patrick Dempsey - McDreamy fra Grey's Anathomy,. 7. Leonardo DiCaprio - Selv mener jeg at han har forfalt de siste årene, men skal ikke så i veien for å være en utrolig god skuespiller. 

6. Josh Hartnett - spiller i min absolutt favoritt film Pearl Harbor. Sitter å gråter hver gang han dør, og hver gang har jeg et lite håp om at han kanskje overlever. 
5. Tom Cruise - tro det eller ei, jeg er faktisk fan av Tom Cruise. Jeg elsker mission impossible filmene, og fikk utrolig stor respekt av han i det jeg fant ut at han gjorde alle stuntene sine selv i Mission Impossible 5.
 4. Milo Ventmiglia AKA PETER PETRELLI og fra gamer filmen stay alive. 

3. Chad Michal Murray - Mitt mål i livet er å ha alle filmer / serier han har vært med. 

 
2. Shemar Moore - criminal minds <31. Johnny Depp - Bombe? 
 

 

Hei Norge!

Jeg sitter nå ute på terrassen i Orlando, og klokken er sånn 8 om morgenen her. Det er ganske varmt her, men skal ikke fortelle så mye om det. (25c) 

vet egentlig ikke heelt hva jeg skal skrive... Jeg lever? og at en 10 timers flytur er ikke anbefalt, og at jeg og søsteren min bestemte oss for å bare bli igjen her, fordi vi ikke vil fly i 10 timer for å komme oss hjem igjen... 

NEIDAA jeg kommer hjem igjen.. 

Ok. jeg har sett sånn 50 ekorn, 245 gekkoer, og 1 slange. Nå nekter jeg plent å gå på alt som heter gress her. jeg liker ikke gress fordi i gress bor det slanger og jeg er redd slanger... Fra terrassen har jeg utsikt til en stort pytt forresten! jeg bare venter på å se den Alligatoren som det skal være så mye av her! Vi har ikke sett en ennå. 

Jeg fikk høre fra en liten fugl som sa at Katarina og Jeanette fikk skrive filmreview av The Hunger Games...

Jeg er ikke missunnelig.. Jeg har det helt fint! 

De har forresten unormalt rene glassdører ut til terrassen, så vi har allerede sett at 2 personer har gått på den døren. 

Det er like gøy hver gang.

De har tusenvis av forskjellige smaker med Pringles her. Ikke alle er like gode.

jaja. jeg logger av nå.

 

Og Jeanette, I've got the goods...

~ Annetard

må bare få oppklart noe

God kveld my darlings. 

De fleste har sikkert lest innlegget til Jeanette. Hun påpeker hvor dum jeg er, og jeg må bare få si at det, det var en løyn. Jeg er faktisk den smarte av oss, jeg er den som har hjerne og bruker den. Jeg har T - matte (tannlege matte) den vanskeligste matten med Jeannette, i tilegg skal jeg og Edel gå realfag neste år. Så da er det kun jeg og Edel som er de smarte siden begge går T - matte , og begge skal gå realfag. dersom jeg ikke tar helt feil.. .


Se, jeg gjør matte. Faktisk for å skryte litt mer, så fikk jeg faktisk 6er i P - matte i fjort, fikk du det Jeanette? Hm? Jeg hadde også det beste snittet av hele gjengen. Hvem er det som er dumt som et brød? Dessuten så kommer jeg på skolen, hver eneste dag, uten noen som helst problemer. 

Greit, jeg skal innrømme noe, lov meg å ikke le. Men andre dag på randaberg så hadde vi elevsamtaler. Dette var før Jeanette begynte på skolen og Anne og Edel fant ut hvor kul og søt jeg er. Jeg skulle snakke med Roger, tok bussen i god tid, slik at jeg ikke skulle komme forsent. Men når jeg skulle ta bussen fra byen og til skolen, hade jeg fått for meg at jeg kunne ta 2en. såå. da jeg kom frem der 2en slutter, måtte jeg vente ganske lenge før 8en kom. MEN jeg kom meg på skolen, kun 2 minutter forseint. Jeg var bare feilinformert. 

Uansett, så har jeg kun 2 dagers fravær hele året, til nå. veldig lite forsent komminger, eneste er når bussen er så sinnsykt sen. DET er ikke min feil, stygge kolumbus. 

Da sier jeg godnatt, geecks. Håper alle forsto at jeg ikke er dum som et brød, og at det er Jeanette som denne gang er feilinformert. Men jeg er glad  i deg likevell, tror jeg .. 

Jeg liker også grønn, bare sånn at det er sagt, og et lite innlegg ble et veldig langt et, men dere overlever bablingen min, noe jeg er ekstremt flink til. 
GodNatt. 

Jæ vikke væ loner!

...derfor blogger jeg.

Anne flyr av sted som en svale til da friggin' United States i mårra! Mens hun har det heftig kult på en strand i Florida og bygger sandslott med grønne spader, så skal the rest of us ha det heftig kult på en skolebenk i Norge og bli forbanna smarte. I hvertfall noen av oss.. for K to the atarina er så dum som et brød at det sjokkerer meg at hun klarer å finne veien til skolen nesten hver dag! Jeg liker grønn. Grønt er en finfin farge, ja, derfor slenger jeg ut et bilde av det:

Jeg mener... heftig kult ^^^^^^^^^^^^^^^^ ikke sant?
Det eneste jeg ikke liker som er grønt er oppkast og sånne ekle ting, og SÆRLIG FROSKER/PADDER, fytti søren, fuck off and die. (Alle som ikke tenkte på Terkel i Knipe nå kan gå ut i garasjen sin) 


I dag oppdaterte jeg all of my sanger på iPhonen. Gikk fra 100 sanger til nesten 700. Det var.. ikke random. Nøye planlagt. Fina været. 

Legger meg nå jeg. Var to sekunder fra å poste masse ekle bilder av frosker her, så tror det er best jeg legger meg sammen med mine grønne puter. 


 

I'm gonna do it all tomorrow!

Heisann! 

Jeg er fryketelig lat for tiden. Har ikke trent på en uke (skyldes halveis sykdom), ikke vasket rommet, ikke lagt ut bildene fra lørdag, ikke gjort noe lekser, ikke lest på prøver. Har rett og slett drøyet det mest mulig. Med andre ord, jeg har sovet vekk den siste uken. 


min kjære pappa tar bilder av meg når jeg sover, lite snilt. 

For de som ikke viste det, så reiser jeg hjem til Kirkenes på fredag, ohyess, mine foreldre er nordlending, så da teller jeg vel også som en, eller...? Uansett, så reiser jeg dit over påsken sammen med Jan Erik, Lina Marie, Andreas og lille Doas. Nei, lillebroren min heter ikke doas, det er bare noe jeg kaller han. Vi tar forresten turen over til Russland, Murmansk og greier. Blir greier det. 

Det har forresten vært skikkelig sommervær de siste dagene og jeg har har tilbringt dagene mine inne, gud for en slakk jævel jeg er. Men ser frem mot sommeren. mehe. 

Husker dere at jeg lovte å legge ut resultate av bakingen på lørdag, ermh. nesten før jeg dropper det. Bildene ble ikke så bra, så de ser verre ut enn det de var. Har forresten bare noen av dem. Så laget vi ikke akkurat veldig mange heller. En hel bolle muffinsdeig, og vi steke 5 av dem. ja.. Mye kjekkere å dekorere og spise middag. 


Til forrett ; nudler med masse piffi <3


Til dessert; herlige cupcakes. jeg fikk ikke helt til å legge glasuren så jeg snudde kaken opp ned. fungerte ganske bra.

Og til dessert; bulbasaur


Anne kan det å lage pokemoner av masipan. hoho, han her står fortsatt i fryserenmin.

Det er bilde med cupcakesen med rosen på, det laget jeg. Vil dere se Anne sin? 
Dette er Anne sin rose dagen etterpå. haha. Det var ganske mye å rydde dagen etterpå det må jeg bare si.

Nå skal jeg gjøre fransk leksen og øve litt til norsk prøve vi skal ha på torsdag. jeg er så flink. har i tilegg har jeg trent i dag, dere burde være stolte. ^^

vi blogges <33

Onsdag blir en fin dag!

Heisann! Annetard her! :3 

Jeg tenkte jeg skulle blogge, siden det er en stund siden jeg har blogget! Såhei. Kan begynne med å fortelle at jeg reiser!!! på Onsdag! da skal jeg totalt fly i 14 timer sånn ca. sammen med resten av familien! Så det blir en litt tidlig påskeferie! HA! Vi skal til Floo Rida forresten. 

Nå, fordi jeg ikke kan kle meg godt nok, har jeg klart og bli litt sånn halvsyyk, så jeg sitter her med vondt i hodet og en nese som renner like mye som Niagra falls! Liker ikke. Legger litt bilder med fra sist jeg var i Florida i 2010!

 

utsikten fra ett av hotellene!

Michael Jacksons orginale jakke på Hard Rock Cafeen :D

Sånn nå gadd jeg ikke finne mer!

Jeg var også hos Katarina på lørdag! hun har allerede fortalt om det, men jeg ville bare si at vi hadde det unormalt gøy med mye latterkrampe og mye marsipan! 

May the odds be ever in your favor

Welcome, welcome. 

Jeg lovte Anne og blogge, i og med at hun er så lat som hun er. Så jeg tok meg en pause i ryddingen og holder mitt løfte. Jeg har mye å blogge om, mye å fortelle. Vi har nemmelig hatt det veldig kjekt i det siste. 

Kan begynne med Torsdag; FØRPREMIERE PÅ THE HUNGER GAMES! 

Jeg og Anne kjøpte biletter allerede i slutten av feburar til The Hunger Games. Og på torsdag så vi film. Først og fremst filmen var magisk! Det kunne ikke ha vært bedre. Leste flere anmeldslser dagen etterpå og en anmelder fra aftenbladet ga meg latterkrampe. Snakk om å ikke kunne skille film og virkelighet. Skal ikke bry dere med det. Men etter filmen har jeg virkelig fått en liten crush på Gale, ikke Liam Hemsworth men Gale. trololo .

Jeg elsket filmen enkelt og greit.  Etter en liten stund med stalking av twitter - profilen til Jeanette, tar hun med seg sin lillesøster og skal se den i dag. hoho, like a siiir. 

Så kan jeg fortelle at den fransk fremføringen vi hadde om maleriet. Jeg fikk 5 - ! Jeg er så flink . Appropo skole og fremføring, hadde samfunnsfremføring om fil regissører. Fikk 5 +  tll dem som lurte. Jeg er veldig stolt av meg selv. ;bb .

I går, så off... For en kveld. Etter mye frem og tilbake ble det til at jeg og Anne skulle lage cupcakes.. 
Det begynte ganske fint, jeg laget røren, anne stekte dem .


De ble så fine. Men, det var når glasuren og pynten skulle på alt skjærte seg. Vi hadde blitt enige om at vi skulle ha fargene; rød, grønn og blå. Vi fikk tak i de to først nevnte fargene, så vi ble enige om at vi skulle lage blå med hjelp av blåbær. joda, vi betaler og alt er fryd og gammen. Visste dere at en måtte vise legitimasjon for å kjøpe vanilje essens. Vi fikk oss en god latter, det skal dere vite. 

Så skal vi lage disse fargene, og lage selve glasuren var stress. og vi klarte fint å lage en fin rosa og babyrosa farge og grønn. Jeg fant blåbær i fryseboksen og kastet oppi blandingen. Ikke en så veldig god ide, endte med at jeg smeltet de og laget saft / suppe som jeg hadde i. Men, jeg og Anne tenkte ikke langt nok til å vite at blåbær, det er lilla ikke blå. Så, vi fikk en lillafarge etterpå . Yessda. 

Legger ut bilder fra om hvordan resultatet ble etterpå , nå må jeg rydde videre.

Alle ser vel at dette er månen?

Hei'O'Hei OH Hå jag er så lykklig nu, sjunga lida dansa lide grann. 

Ikke egentlig, jeg har vondt i halsen, ikke morro. Har nettopp har samfunnsfremføring. Eller jeg og Jeanette hadde fremføring, de andre drøyet den til etter skolen. DE MÅ SITTE IGJEN HAHHA. For oss andre glupinger sin del så gikkd et veldig bra. Satt og jobbet hardt og effektiv med anne på skype i går, igjen. 

Ble med andre ord lite tid til å lete etter flyplasser igår, vi er noen produktive personer. 

Veeent nå litt, imorgen skal jeg og anne på the hunger games premiere. AKABAKA, vi gleder oss som noe ... pokemoner. På lørdag er planen og lage cupcakes, en med zaiduck på, og en med læreren på som skal bo i et grønt hus. 

For øyeblikket så ser jeg på mine rare venner; Jeanette tegner en måne på drawsomething og leser ting vi ikke viste om finnland på finsk. Edel har vært å sunget, og påpeker at en mann er skummel. Og Anne hun ja.. 

Erger meg over tregt internett, vill ikke laste opp et kult bilde jeg har av anne lete etter flyplassen i lisboa, men neii. Stygge bibliotek. ÅÅÅ, der kom bildet. JIPPII , imens jeg og jeanette så gjennom 1001 filmer du burde se. hun hadde 15 og jeg 23 ! Ohyeaah

Vi blogges

Watch out; this is a fangirl-post.

Du vet de dagene når du kommer hjem fra skolen drittrøtt og aller helst bare vil legge deg ned og dø? Vel, dette er ikke en sånn dag - kanskje for Katarina, men ikke for meg. Dette er en veldig fin dag. Faktisk, ja. Mhm.
 
Hvis noen fulgte med på Farmen i fjor, så vet dere sikkert hvem denne karen er:

Jepp, Jan Rudi Bendiksen - SOOOO HAWT. Ordentlig mann det der.
Oh, poenget, ja! Da jeg hadde satt meg på 3'eren kom han gående inn på bussen, og jeg bare; .. vel, trenger jeg å si hvordan jeg reagerte? Katarina har jo blogget så fint om det tidligere. Så var'e dette poenget da....... JO - han satte seg faktisk ved siden av meg! OH MYYY.. hele femten minutter satt jeg ved siden av han. Er sånn sjette-sjuende gangen jeg ser han siden januar nå. Han jobber på Frati på Amfi, yes, så hver gang jeg er der stalker jeg den butikken. 


Hei Hurra - Hurra - Hurra !

Morrnings ! 

Nå har vi naturfag, og har fått vite at vi skal på konsert klokken et, men med hvem? Vår kjære naturfagslærer Pål sier at det har vært utsolgt i Stavanger, har allerede gitt oss litt for store forhåpninger. Er alltid slik. Antiklimaks. 

Så har vi hatt prøve i fransk. Jeg og Anne øvde som en helt på skype igår og prøven var easy peasy. Skulle skrive en dialog, måtte le litt av meg selv. Noe av det dummeste jeg har skrevet. Skikkelig fransk drama. hellyeah !

Jeanette har også hatt prøve, tysk og greier. Edel, hun ja har vært hos Tannlegen og fjernet Kaius og Baktius. Hei Hurra - Hurra - Hurra. 


Disse karene gjensøkte marerittene min når jeg var liten og søt. Kan fortelle om en hendelse når jeg var liten. Det var nyttårsaften, og jeg var ikke gammel. Jeg ville ikke opp å pusse tennene for jeg ville ikke legge meg enda. Så kom min bestefar - rolle Lennart og sa;" la hun nå være, karius og baktius må jo også få had et morro på nyttårsaften" Det gikk ikke mange sekunder før jeg var oppe på badet og pusset tennene. Jeg fikk også filmen om tanntrollene, og klarte aldri å se ferdig filmen, men mamma og pappa satte den på, fordi min lillebror ville se den. Det endte vel med at jeg ødela den. Huffa meg. 

Jeg var jo en ganske søt unge da. det kan ingen si noe på. 

vi blogges ! <3

 

ITunes DJ Katarina

1. If someone says, "Is this okay?" you say?
Apples and Diamonds


2.How would you describe yourself?
Hit the lights

3.What do you like in a girl/guy?
We are one


4.How do you feel today?
How to save a life


5.What is your life's purpose?
Kings and Queens

6.What is your motto?
More

7. What do your friends think of you?
Love You 'Till the end

8. What do you think of your parents?
Tears in Heaven


9.What do you think about very often?
One thing

10.What is 2 + 2?
Misteltoe

11.What do you think of your best friend?
Free Fallin'

12.What do you think of the person you like?
Lego House

13.What is your life story?
My city

14.What do you want to be when you grow up?
Popular

15.What do you think of when you see the person you like?
Alone

16.What will you dance to at your wedding?
Cocount tree

17.What will they play at your funeral?
Alle vil jo være en katt

18.What is your hobby/interest?
Young, wild and free

19.What is your biggest fear?
Don't stop the music


20.What is your biggest secret?
Stonehenge

21.What do you think of your friends?
Somebody to love

22.What song would you play during your first time having sex?
Can you hear me

 

iTunes

iTunes DJ - hu hei.

1. If someone says, "Is this okay?" you say?
No More

2.How would you describe yourself?
Too Late

3.What do you like in a girl/guy?
Hoping for Disaster

4.How do you feel today?
Kom an, kom an, pirater

5.What is your life's purpose?
Do the Hippogriff

6.What is your motto?
Livet er herlig

7. What do your friends think of you?
He's a Tramp

8. What do you think of your parents?
Å jul med din glede

9.What do you think about very often?
My Teacher is a Werewolf

10.What is 2 + 2?
Emergency

11.What do you think of your best friend?
En liten miss

12.What do you think of the person you like?
Ana Baroma

13.What is your life story?
Så lenge det seiler skuter

14.What do you want to be when you grow up?
Starstruck

15.What do you think of when you see the person you like?
Eg vil hjem

16.What will you dance to at your wedding?
Iiii-haaa

17.What will they play at your funeral?
Optimist

18.What is your hobby/interest?
Counting Stars

19.What is your biggest fear?
Potions Yesterday

20.What is your biggest secret?
Jenter er gærne

21.What do you think of your friends?
Relax take it easy

22.What song would you play during your first time having sex?

Det går likar no


Hahahha, aww yeaaa!

Ok! Ok.. ok.. umh.. ok!

Ok! Jeanette har gjort det igjen!! Jeg liker designet! Flinkeeee :3 

ok. Ferdig.

Katarina har allerede sagt at jeg er ferdig med sesong 1 av heroes.. heh.. det tok meg 2 uker! Jeg liker serien! den er bra, se den du og! Gjør det!!!

Ok. ferdig. 

SÅÅ har jeg egentlig ikke såå mye annet å si. Det er sånn 13 dager til jeg reeiser! Jeg gleder meg masse <3 DA FÅR JEG BEGYNNE PÅ THE HUNGERGAMES BOKAAA nr 2!! WIII 

Jeg må vel ha et bilde her for å liksom.. Piffe opp innlegget nå. heh. ok vent litt...

 

Jeg forandra mening. Legger inn en sang i stedet!!

 

SE SÅ PENE DE ER. 

Ok hvis du ikke liker min litt sålig spesielle musikksmak... 

denne da? 

Vel, hvis du ikke liker denne heller... 

Da er det bare en utvei... 

KAIZERS VETTØØØØ.

KTNXBYE

~Annetard

nytt design !

Først og fremt, jeanette - jeg elsker pokemonene! Føler at pokemonen min virkelig passet meg. men du burde fikse en annen pokemon til edel, noe som ligner mer en ... grevling...

Akkurat nå har jeg trent, mens jeg har sett pretty little liars - fantastisk god serie. ikke minst spennende. Enkelte ganger skvetter jeg slik at jeg hopper av tredemøllen. ö 


spennende!!!

Vi hadde geografi prøve idag, hele gjengen. Easy Peasy (?), sikter høyt på denne ja :D For øyeblikket merker jeg har jeg begynner å bli syk - vondt i hals og øret - håper inderlig at det ikke er noen ørebetennelse , det er ikke kult. det er heller ikke kult nå som jeg skal ut på lørdag - bursdag til min kjære Lina Marie. Gleder meg utrolig, var å kjøpte bursdagsgave idag og greier. hoho. 

Vurderer å begynne å se heroes igjen - men  Anne har boks 1, så jeg må vente. Peter Petrelli er helten min <3

Etter min mening er sesong 1 best - men i sesong 2 når Peter Petrelli virkelig begynner å få dreis på ting, anne og edel dere kommer til å skjønne hvorfor jeg forguder mannen. nomnom. 

host og hark, katarina

Show og greier. Stas.

Hællaaa

I dag skal jeg på teaterkurs på Norsk Showskole! Huhei! Er sånn tre år siden sist jeg var der.. you know.. da det enda het Bente & Oli ogsånnnnnnn.
Ja.....mhm, ja.... joda, så..


Er akkurat ferdig med sesong 5 av Hotel Cæsar, hehehhehe. Kjenner jeg begynner å bli mektig lei av kidnappingen til Victoria nå. Har jo vart i evig mange episoder... og flere skal det bli! Så det så, jaa'aaa.
Såpeopera liksom. Drama aaaaaaaaaall the way. <3


catching fire!

Heyho ! 

har brukt den kjære smafunnstimen til å lest ferdig bok nummer to av the hunger games. Skulle gjerne ha gitt dere et helt referat av hva som skjedde, men det kan jeg ikke . Anne og Jeanette har enda ikke lest den. Få ræva i gir !Idag er det kun 8 dager til jeg og Anne skal på the hunger games premiere. vi gleder oss vilt !!

Fikk ordnet meg fri de siste to timene i fransken så jeg skal tidlig hjem i dag. Mens Edel og Jeanette må ha fremmedspråk. snds. Vurderer å gå å kjøpe meg enda en kakemann mens jeg venter, men nehh. Skal heller hjem å spsie stekt ris og øve på geografi prøve, noe jeg egentlig burde gjøre nå eller så burde jeg faktisk begynne på samfunns proskjetet. men NEI. LENGE LEVE LATSKAP!

Btw, vi har ny header, og jeanette driver å ornde med designet. Fortsett å les. seeyahhh 

Bazinga!

I samfunnstimene idag satt vi på biblioteket, men det var ikke så gøy, så etterhvert så bestemte jeg og anne og katarina oss for å finne noen lærere vi måtte ha tak i... Så da lot vi noen av guttene i klassen passe på speilreflekskameraet mitt...

Slik gikk det.....


Marius! Man kan si hva man vil... 

ER det et fly!? Er det en fugl! NEI! det er ! Byggmester BOB! 

Daniel..
 I'M SEXY AND I KNOW IT! 

Fiskepuddiiing! 

BYEEEE! 

- Edel
 

Trouble comes here

Driver å øver til prøve, men..

Er'ke fred å få. Skjer med det.

- Joey

Ekornet snatrer igjen!

Ja, altså, de andre ville jeg skulle blogge nå, bare fordi jeg er i godt humør! .. Egentlig så er jeg jo det HELE tiden, men jeg bare viser det ikke! Mohahahah!

Nei, men altså, jeg har spist SUKKER (i form av rosa dop...), og dermed, så er hodet mitt helt i 100! Og Men ja.. Jeg sitter å lager masse rar lyder, som inkluderer busskort, naturfagsbok, og mye mer.. skummelt altså.. 

Men ja, her har man noen bilder fra vårt veldig rolige friminutt!


Nettopp begynt å bygge pyramide med beina! Og altså.. den med foten sin nederst, skal flytte den opp! 

Ganske morsomt!

Man mister også litt grepet på vår gode venn, BENK! 

Vi måtte jo prøve på gulvet....

....OG med armene! 

Fikk nok trent en del MAGEMUSKLER i dag ja! Som om vi ikke har sixpack fra før av..

ANYWAY,... snatres en annen gang! 

~ Edel
 

sjunga lide, dansa lide grann

heyho! 

jeg kjeder meg og har ikke noe som helst å gjøre, eller egentlig har jeg og edel et naturfagprosjekt som må gjøres. men nei, det gidder vi ikke. Lengeleve latskapen eller så er det rimelig kjekt å være hyper. 

Edel skal på tur, og vil ta med seg macen på tur, rimelig oppfinnsomt. ikke så veldig lett når edel er helt enormt hyper. apropo hyper, vi brukte friminuttet på å bygge pyramyde med bena og armene og ja. det var morrosamt, ekstremt morsomt faktisk. Eller hadde jeg også fremføring i fransk i dag, veldig skummelt det også. bare jeg forstå alle spørsmålene i motsetning til visse andre ! meheh.

Tenkte jeg også burde fortelle om en hendelsesom skjedde i byen for en uke siden. jeg og Jeanette var i byen etter skolen fordi vi ville ha kake. jeg ville ha kake fra deli de luca, og det fikk jeg. På veien bort dit går vi forbi Kongsgård, THE sosseskole. Der ser Jeanette et kjent ansikt, han der som spiller Jarle i Kompani Orheim. 

Jeanette: " Katarina? er det han som spiller i kompani orheim?"
Katarina: " jo,det er han"
Jeanette: " Å Katarina, bli med å hils på han. "
Katarina; " Nei, Jeanette, nei"
Jeanette: " Jo, vær så snill, bli med å si hei"

Etter mye frem å tilbake fikk jeg viljen min, på veien fra deli de luca ser vi han der gutten på bussholderplassen, Så spør jeg henne, " er du starstruck nå da?" og hvilket svar er bedre enn det lure kåte smilet til Jeanette? På veien hjem til megselv for jeg melding igjen." JEg så han igjen på bussen!!!" omg, så fjortis ..dette smilet til Jeanette er det jeg snakker om . SEXY!

Hva annet er det å si? jeg vasket rommet mitt på mandag, flink jente! Ellers brukte jeg dagen i går på en veldig morsom gymtime. hvor jeg lo mer enn jeg sprang. Så skypet jeg med Anne, vi jobbet faktisk med fransken,flinke jenter indeed. Ellers var jeg ute på fredag og koste meg og var på kino på lørdag, In to the white er en film og anbefale. 

Nå sitter Anne og snakker om mat igjen (...) Jeanette er overlykkelig over en melding... på itslearning og Edel blogger faktisk. Og nå er det en skummel stilhet, ikke ofte det er så stille rundt oss at vi kan høre at vi skriver på tasturet. Vi er superkule. Seeyah !

 

 

Verkkraftvann

HÆLLA.

Jeg og Anne skal ha muntlig presentasjon om vannkraftverk.  C000lt y0,
Katarina og Edel skal ha om vindkraftverk, jæddaaaaaaaa.

I natt drømte jeg om Stig Henrik Hoff. Heftig shit.  Oppfordrer også ALLLEEEEE til å sjekke ut denne videoen og like facebook-sida dems! 
http://www.facebook.com/atone.band

 

 

Nettopp hatt franskframføring!

Det var ganske skummelt! hadde framføring om et maleri. De spurte mye spørsmål og sånt. hjeeeelp det var vanskelig. 

 

Ja, jeg skal forklare bildet. for det første, jeg valgte bare et random! Dette er da et bilde av et av mine favorittspill! 

PLANEN ER. Man går inn på http://www.mapcrunch.com/, og trykker på Hide Location. PLANEN ER DA at man skal finne flyplassen. man vil jo hjem liksom. heh. Jeg ble sittende i sikkert 2 timer imens jeg skypa med Katarina! Gøøy :3 

Fraaansk!

Nå driver jeg og leser på fransk! :D 

Yeeh litt halvgammelt bilde.. Håret er faarget! Møørkt<3 nesten svart faktisk. Men det er brunt!!! Ikke kom til meg og si det er svart. Da banker jeg deg :D

MENJAA. Vi hadde framføring i gymmen idag! gikk over middels bra! Vi fikk 5- ^_^ Så spilte vi basketball som også var ganske gøy faktisk! det hadde jeg ikke trodd. Basket pleier å være skummelt.. ;P

Jaja.

Jeg og Katarina har franskframføring imorgen. det blir bra ! har om Gustave Caillebotte, en fransk maler! Skal spesifikt snakke om "La place de l'europe, temps du pluie" altså et av maleriene hans.Det går nok fint. 

ok jeg er ferdig å snakke. 

Snakkes!

~Annetard

It's FRIDAY, FRIIIDAY.

Hallååå! 

Anne her. 

Så det er freedag og helg! Wii. Har ikke så mye å si egentlig. 

Wii! der er jo jeg!! :D 

Men ja. Jeg skal snart uut, opp til Edel :D Woopwoop. Menja. Skal også bruke helga på å se Heroes, spille Skyrim og telle ned til jeg reiser til USA :D

SNAKKES. 

Fæva'lone

Jeg bare sitter på skolen og det er iiiiiiingen her.

Jeg har fått trykke på dørbryteren TO ganger, da. Katarina, drømmen min gikk i oppfyllelse!

-Joey

I'm leavin'. Where U goin' ? BAAARCELONA

Moornin' : )

Hele gjengen sitter i naturfagen og følger faktisk med, skriver notater å hele pakken. I'm proud! Av meg selv da såklart, Jeanette sitter på facebook og manipulerer ord, Edel hører på fml musikk og Anne hun er i Karibien og vanner en palme. Skal lime inn brevet hun sendte meg isted:

"Eg sidde på ein seilbåt på vei te ein øy i karibien, min hai har nettopp fått et bad, Min mann (som ligner voldsomt på Jack sparrow, om det ikje e han) blei nettopp ferdig med morgentrimmen og spaserer nå rundt på båten i kun underbukser. det e blå himmel og vindstille.
men brb eg må vanna palmen me har på fronten av båten"
Kjempe koselig, røykt noe eller?
Ellers så går nu dagan. Mye lekser, mye prøver, mange fremføringer og massemasse synging og dansing. Driver å lage en dans i gymmen. Jeg er et naturtalent, like always.

like a BOSS !

herregud vi er kule.

og der ha vi edel, som ikke liker å bli tatt bilde av. ^^ i'm evil ! mohahah.

01.mar.2012

Siden sist har jeg vært på Vinterfestival, vært syk og vært i Polen. 

Vinterfestivalen var helt fantastisk gøy! No words, bros. No words. Men bilder? Hell yea.


Foto: Jon Emil Sletaker


Foto: Agnes Viljugrein, ok.
 


Foto: Line Vinje <3


Foto: Line Vinje


Så... mine kjære gompevenner, be jealous for pokker.

Orkatsj å blogge mer nå. Skal se Hotel Cæsar. OH MY LIFE <3333
 

WE ARE BACK.. IN BLACK.. Ok egentlig ikke.

Vi burde hatt tonnevis av unnskyldninger om hvorfor vi ikke har blogget.

vel.

Jeg har ivertfall en.

Jeg er lat.

 

AAAANYWAYS nå er vi (jeg) tilbake med blogging :D Så jeg vil begynne med å si at jeg, katarina og Jeanette har lest ferdig the hunger games!! den var kjempebra, stikk og kjøp den, så leser du den! såå går du og ser filmen! Vi skal ivertfall se den. på premieren!!! Vi gleder oss :3 Torsdag 22 mars<3 

Så jeg har hatt en hallveis spennende dag idag. Dagen startet med at jeg var unormalt våken. så jeg var ekstra tidlig og plukka opp Edel. Så, siden vi hadde så god tid, bestemte vi oss for å mate måkene som satt ute på marka! 

Dette var en dårlig idè. Vi ble nesten spist.

Senere på dagen, klarer Katarina å miste telefonen sin. vi vet ikke hvor den ble av, den bare på magisk vis forsvant. mens vi var på jakt etter telefonen hennes, klarte katarina med et uhell å dunke borti en person som så en smule borte ut, og dette resulterte i at jeg trodde hun skulle få grisebank.

Det gikk fint.

Siden jeg ikke har busskort, fikk vi det kjempetravelt med å løpe rundt sånn at jeg skulle få bruke overgangsbiletten og slippe å betale ekstra 33 kroner for bussturen hjem, så det resulterte i at vi løp fra kinoen, til Mcdonalds (katarina var sulten. det er ok. hun spanderte en Chicken salsa på meg. <3 ). 

Jeg slapp å løpe til bussen tho, ettersom jeg var med bussholdeplassen 16 min over, og bussen min går jo ikke før halv. heh.

Bussturen var ganske klein på grunn av en rar person som kikka på meg helt til jeg gikk av.

Nå er jeg hjemme. og alt er normalt. Woopwoop! 

Sånn som dette så vi nok ut når han skumle fyren kjefta på katarina. bare at katarina så mer redd ut.


Fra når vi var på statoil... som vi har film fra.. som vi skal legge ut.. heh.. som vi aldri kommer til å gjøre.. 

LA OSS BARE LATE SOM OM VI LA DET UT OK.

~ SO LOONG SUCKAAAAASSS 

~Annetard

Vi savner Jeanette!

Nå hadde vi nettopp prøve i Samfunnsfag. Det gikk braa~ Også savner vi Jeanette som har vert borte AAAALTFOR lenge syns vi! 

Gleder meg til denne filmen jeeeg!!! :DDDDD (Og katarina)

~Anne anka

Date idag !

hei igjen ! :))

idag skal jeg, Hanna og Anne på DATE ! hoho . blir stats. skal først på Egon å spise, deretter på kino og spise påske egg i lillakartong. nomnom. 

husker ikke helt hva film vi skal se, men uansett. før daten skal jeg og anne på jakt etter det hungergames boken på engelsk. vi skal nemmelig vinne neste lesekonkuranse på skolen. mehe. VICTORY IS OURS!! 

Jeanette koser seg på Galtvort og Edel, hun har Ole. Appropo Jeanette, så savner jeg henne. Har ikke sett henne siden mandag. Jeg har hatt noen kjedelige mattetimer. 

Husker dere min forstuete finger? det er enten en eller to uker siden. OG JEG HAR FORTSATT VONDT! jeg savner den tiden hvor jeg ikke hadde større bekymringer enn å få nok søvn. hm, jeg savner de tider. har btw, gått tur idag, på skolen, rundt og rundt og rundt. jeg og anne var sporty imotsetning til alle andre.Trøttemennesker. 

Skal legge ut bilder fra daten imorgen, den kommer til å bli awesome. bare minn meg på at jeg skal på jobb i morgen og ikke blir ute for lenge. Merci Beaucoup. 

 

- katarinaaaa

stikk og blogg litt da !

Heeei :)) long time, no see. AGAIN! 

Det har vært veldig mye stress i det siste. Jeanette har vært syk, Katarina har vært syk, Edel har vært murstein og Anne hun jah.. 

Vi hadde naturfagsprøve i dag , og jeg og anne har blitt partners in crime, røper ikke mer enn det. Prøven gikk faktisk ikke får gale, jeg har vært så flink å øve. hihi. Alle hadde prøven, uten Jeanette. Hun ditchet resten av oss gomper for å reise til Galtvort i helgen. damdamdamdamdamdamdam.... (8)


we are sooo cute <3

 

Brb @ goin' to hogwarts

I mårra tidlig legger jeg i vei til det som i mitt nerdemiljø er kjent som Galtvort. Gleder meg vilt!
HEEHEHEH. NO SCHOOL FOR ME.

Og siden jeg er utrolig oppspilt og ikke helt vet hva jeg skal skrive, så poster jeg et fint bilde for å fylle opp innlegget litt mer;

Bildet er tatt av Line, søtee.


Lykke til på naturfagsprøven, classmates - I'm going to Hogwarts.

Livin' young, wild & free!

Hei folkææns! Anne her. 

så det er fredag igjen. LIIIKER DET.

Så vi hadde matteprøve idag. ALLE SAMMEN. Det gikk veldigbraa. Syns jeg da. Edel er enig. vet ikke med resten, fant ikke dem etter prøøven.

jaja resten av dagen var ganske Chill y00. Jeg & Edel begynte ikke før ti på ti, og resten var der ikke før ti på ti de heller, på grunn av alt snøen hahah! Dumme busser.

I engelsken hadde vi ikke lærer så jeg og Katarina jobbet med norsken, vi ble ferdige (Y) fliiinke :D   

Hva skal jeg gjøre nå?

Lett.

 

WoW yee! 

Jeg klarte ikke screenshote selve spillet, så jeg måtte improvisere heh.

(trykk play, jeg vet dere liker den, ALLE liker denne sangen!)

 

Tudeluuu~ Anne Anka

Juletre

Da jeg gikk hjem fra skolen i går så jeg et juletre på jordet. Det var fint. Hadde lyst til å ta det med meg hjem, men da hadde alle de andre juletrærne som nå er på juletregjenforeningsstedet i Finnland blitt sjalu. Jeg hadde blitt hjemsøkt av juletrær resten av mitt liv. Noe som faktisk hadde vært litt fint........................ kanskje juletreet er der enda? Jeg er forresten blitt litt ny på håret nå. Deilig med kort hår igjen. Den naturlige hårfargen min er mye mørkere enn hva jeg trodde, så ja.. nå ser jeg omtrent sånn ut:Og så tilbake til det noen vil kalle litt mer seriøse ting. Eller kanskje ikke tilbake..... hva er det jeg sier, jeg er da alltid seriøs. Men jææ.
I'm ferdig with my reportasje in the norsk, and I have øvet litt on the matteprøve we are going to have tomorgen, but I am not halvveis en gang. It is so vanskelig to huske everything.


Musikktips !

Heisann !

Satt og hørte på musikk i det, det slo meg at jeg er lei av spillelisten min, noen idèer til en fengende, morsom, trist, søt, +++ sang? Make my day og send meg gjerne spotify lister. 

Just close your eyes, the sun is going down...

...you'll be alright.

 

Ny favorittsang!

Elsker denne sangen sååå mye!! fantastisk <3 skal lese bøkene når jeg er i USA, ååh de virker helt fantastiske!!  

Safe & Sound - Taylor swift ft. the Civil wars

 

forstuet finger !!!

hei bloggen ! agian, long time, no see. Men, nå har jeg enda en god unskyldning. I går i gymmen, klarte jeg og neste knekke fingeren. med andre ord, jeg har forstuet den. I går var den blå og så rett og slett skummel ut. Hele fingeren av hoven og vond. Noe den enda er, men i mindre grad. 


den er ganske stor, men du ser det ikke så lett på bildet. Synes virkelig synd på meg selv, mens anne, hun jaa ....
peker og ler. og hun hadde dårlig samvittighet? neei.

jaja, vi snakkes folkens <3 

Nå spiller vi CoD

Jeg og Edel sitter nå hjemme hos meg og spiller CoD og World of Warcraft! hun har sovet hos meg, det var kooslig! Edel fikk også til surround anlegget så nå er vi midt inni krigen her! 

Vi skulle egentlig male idag men det gadd vi ikke fordi det ble veldig sent og sånt. Igår var vi forresten hos Marita! det var gøøøy fordi vi satte på random musikk og sang og dansa.  Jeg skal forresten snart legge ut videoen fra sist gang jeg og edel spilte CoD fordi den tar så lang tid å laste opp og jeg glemmer det hele tiden heheh.. såå skal jeg også snart legge ut video fra Statoildagen, det blir gøøy! jaja. 

Jeg har forresten ingen unnskyldning til hvorfor jeg ikke har blogga.

jeg er bare lat.

Dette er en sang fra portal. jeg liker portal. :3

Over og ut!

~Anne Anka

Sommerfuggel i Vinterland

Hei Bloggen !

Long time, no see. Kan skylde på skolen, en godkjent unsyldning, right? Først av alt så kan jeg kommentere overskriften. jeg har forelsket meg i en ny sang. Ny og ny, en nydelig coverlåt. Jeg tilbrakte kvelden foran tven med lillebroren min og så Hver gang vi møtes, og Vinni my hero sang Sommerfuggel i Vnterland, og jeg falt pladask. Herregud så nydelig. Jeg elsker når sanger blir gjort personlig. 

Ellers er jeg og lillebror Tobias alene hjemme i kveld. Laget taco og veldig god dessert. "vi kan det og kose oss, Katarina". nevnet jeg at jeg er ekstremt glad i den lille tullingen som btw på lan i går.Så han sov på sofaen i det jeg kom hjem.Og plutselig så våkner han, helt vill i blikket. " så du det, så du det" roper han og peker på tven, tror det ble for mye black ops på lillebror.


han ville ikke ha bilde av seg på bloggen, men jeg tok et alikevell, når har ikke ser så altfor happy ut. : )))))

Mens jeg leite etter bilder av Tobias fant jeg bilder fra i sommer, da vi tok Kiel ferigen til Tyskland. Når vi gikk i land i Kiel fikk jeg og Tobias reklame for the bottleshop. mehe 


mehe. like a BOSS


også meg og pappa som gikk rundt å tullet, mamma og lillesøster gikk i veien, TYPSIK! begynte faktisk å savne sommeren når jeg gikk gjennom disse bildene, det var så koselig !

Nå må denne jenta legge seg, tidlig opp på jobb i morgen, slenger inn dagens sang, blir aldri lei! Også har Anne og Edel glemt og blogge om bolledagen og Statoil besøket hvor jeg faktisk ble dratt opp på scenen ! Verdt å få med seg, det er bare Anne som må få fingeren ut å legge den ut. Jeg har skolen som en gyldig unskyldning, jeg har nemmelig en veldig vanskelig matte, hoho !

 

vi blogges <3

25.jan.2012

Hælå!
Har ikke blogga på en god stund, så.. trololo.

Først; Gratulerer så mye med dagen til lillesøs! Og Benedikte! Gamlinger.


OHYA-
På søndag var jeg på kino og så Varg Veum: De døde har det godt! Jeg satt og sikla meg gjennom hele filmen, tuller nesten ikke en gang.

Jeg bare, før filmen:
Image and video hosting by TinyPic

Under filmen:

Image and video hosting by TinyPic

Etter filmen:
 Image and video hosting by TinyPic

Om jeg anbefaler den? Yes, indeed, very much. 
 

Dessuten har jeg skaffet meg Black Ops til en billig penge. Gotta love Game Stop! Måtte jo nesten teste det ut siden resten av kidsa her gamer det. My opinion... 

Image and video hosting by TinyPic

Hønsehauk og diverse...!

Hei! Lenge siden jeg har skrevet noe her nå. Har vert lat rett og slett! :D 


Men ja, for sånn.. 1 - 2 uker siden, på søndagen, på morningen, klokken.. Neida, Men ja poenget var at på morningen våknet jeg og Ole opp til at lilleøsteren min kom gråtende, en hønsehauk hadde drept den ene hønen vår.. (Ja, bor på landet..)  


Var her høna ble funnet. Var ikke så pent akkuratt, hun var åpnet, de andre hønene sto og spiste på henne, og noen av dem.. løp rundt med tarmer i nebbet.... Asj. 
 

Ellers skjer det ikke så mye, Skal sende videoer av Statoilbesøk til Anne Anka, slik hun kan legge dem ut, så.. Ja... Sitter Atm i spansktime, uten lærer og skal jobbe med noen oppgaver.. Er snart ferdig egenglig, men mangler den siste kjedeligste oppgaven.. å skrive BREV... D: 

 Min 6mnder gamle sønn havnet dessverre i slåsskamp med min eldre sønn, Merkur (4), og nå er nesen hans delt i to... "/ 


Var ikke denne søt da!? Minner litt om min yngste sønn, som jeg ikke har
bestemt meg for hva skal hete enda..Har dessuten også fått tilbake min bortadopterte sønn Isabello! Han beit visst, og var aggressiv, så adoptivforeldrene hans ville ikke ha ham lenger... Hmm... lurer på om temperamentet stammer fra bestemoren eller noe slikt.. 
 
Jaja, men nåh! må jeg på do, så..

- Ekornet 

Vær Beredt!

Nettopp ferdig å redigere filmen av at jeg og Edel spiller Call of Duty, den legges ut en gang i morgen håper vi!

Vær beredt!!

 

Løvenes konge, hva annet hadde dere forventet??

 

~ Anne Anka

Hakuna Matata

I dag var det min og Anne sin tur til å se Løvenes Konge på kino. hihi. Synes synd på de som satt i kinosalen med oss, sang og latter er så og si definisjonen på oss. hehe. Hakuna Matata - dagens sang = ingen bekymringer. Kunne ikke passet bedre, har stor koset meg i hele helgen, alt fra heis kø til pizzabakeren til å sitte med tårer i øynene å se min favoritt barndoms film. 


mehe. 

Å på grunn av mitt gode humør satte jeg meg ned og så Løvens Konge 2 etter jeg kom hjem fra besøk hos søskenbarnet mitt. Elsker de filmene, blir aldri lei. Kom frem til den konklusjonen at jeg synes synd på barn i dag som ikke får oppleve gleden av disse filmene, og heller sitter å ser på Fantorangen... ja.. 

skole imorgen, jeg burde finne sengen, som er oppe, i øverste etasje, mange trapper. jeg kommer til å dø. Lenge leve latskapen. Uansett, istedenfor dagens sang som planlagt legger jeg med dagens videosnutt. jeg dør, virkelig

En til dagens sang!

Ok først vil jeg bare si at det kommer ett innlegg så snart som mulig om når vi, sammen med klassen var å besøkte Statoil for å få vite om utdanning innen sånt og Naturfag! vi filmet til og med! det var masse fiiine eksplosjoner og gitarer og luft som vi kunne se og veldig mye mer gøy! det var mye mer spennende enn jeg hadde trodd!

Ok så dagens sang:  

Jeg skal også snart redigere en film av når jeg og Edel spiller Black Ops! Snakkes!

 

~AnneAnka

Hei forresten jeg har twitter! Annetard@twitter

Ny Datanaskiin!

Så, min gamle PC, som begynte å dra på årene, bestemte seg for å dø sist uke. har siden da gått uten PC, altså over en uke på en pc jeg lånte av Sunniva, kjææresten til broren min, Verste dataen jeg har vert borti!! xD

Jeg har heller ikke spilt World of Warcraft eller fått sett skikkelig på artige.no på grunn av at jeg ikke kunne like noen av bildene FMLL. Nå må jeg også bli vandt til nytt tastatuur.. xD haha hørest jo ut som om jeg holder på å dø... Jeg har det fint<3 

Så i morgen skal skolen vår ha sånn åpen dag greier, så først skal hele første klasse på studiespes. på sånn greier på Statoil, tilbake på skolen også skal vi spise PIZZA. såå er det åpen dag (: det blir en full dag med bare skole det!! Hurraa...

MENJAJA. heh. på Fredag er det ny prøve, i Engelsk om en rar bok, som heter "The curius incident about the dog in the night time" weird I know.

mye tekst. veent litt, skal se om jeg finner noen intressange bilder... hm...

 

ok jeg fant ett.

OK MENS JEG HAR DERE HER--

VEENT

SE.

DET ER WEATHLEY. SØØTINGEN. <3

-Ktnxbye.

Anne Anka

Actors of my life

Heheey.

Da skal dere få et innlegg om mine topp.. 8 filmskuespillere!
Tilfeldig rekkefølge.

Tom Hardy

Er ikke han en pen barsking, så veit ikke jeg! 
Inception og Oliver Twist, bare for å nevne noen. Dessuten er han aktuell med The Dark Knight Rises i år!

-

Reidar Sørensen

Kan ikke få sagt hvor mye jeg digger denne mannen! Han er så absolutt verdens beste politietterforsker-skuespiller. 
Og han er virkelig i sitt ess i rollen som Cato Isaksen.

-

Kyrre Sydness

Når jeg først nevnte Reidar, så måtte jeg jo kjøre på med Kyrre også! Han og Reidar utgjør verdens beste etterforskerteam. Dessuten er han her bergenser!
Og så må jeg få si at han er absolutt perfekt i den nye rollen sin som Kaptein Sabeltann.

-

Terje Formoe

Å. Herre. Gud. Terje Formoe er mannen i mitt liv, ingen tvil om det! Et ord; mannen bak Kaptein Sabeltann. Selv om han ikke er aktiv som skuespiller lenger, så følte jeg at han fortjente en plass her.

-

Svein Roger Karlsen

Enda en Kaptein Sabeltann-mann, men også så meget mer! Forguder denne mannen. 

-

Jørgen Langhelle

Og her har vi en fantastisk skuespiller i tillegg til å være fra Rogaland! Ulvenatten og Uno er favorittfilmene med han, men gleder meg utrolig mye til å se han i Skumringslandet og Varg Veum: De døde har det godt.

-

Ingar Helge Gimle

Ingen skal si at denne mannen ikke kan sakene sine, for det kan han! ..og vel så det. Jeg bare; Ulvenatten og Uro. Se dem.

-

David Thewlis

Sikkert mest kjent fra Harry Potter som Lupin, men vil også få nevne The Boy in the Striped Pyjamas. Legg merke til ham! Elsk!Andre som også er verdt å nevne: David Tennant, Tom Felton, Johnny Depp, William Moseley, osvosv.

Og ja, er veldig fan av gode, norske, mannlige skuespillere - as u can see. Jenteskuespillere? Nei.

Ikke morro

Godmorgen alle sammen !

Må få ut all min frustrasjon, siden Jeanette ikke gjør det. Hadde fremføring i dag, meget fornøyd, men aldri perfekt . Mehe. Hater mine nervøse nerver som alltid skal ødelegge for meg. Også har vi fått i oppgave å gjøre 30 oppgaver om en bok, jeg aldri har lest ferdig. Den fenger meg ikke en plass, og jeg torturerer meg gjennom den. fml


ikke morro. 

Nå har vi friminutt og sitter å babler og sørfer. Hele gjengen er helt mindfucket. stygge internett.


ikke morro. 

Stakkers lillemeg kommer ikke til å få sove i natt takket være dette bilde. 


ikke morro. 

Slenger inn et bilde av poker facet Jon Erling. Han er helt. 


MORRO ! 

dagens sang er Never say Never av Justin Bieber. Vi er ingen belibere, men jeg og Anne har lageet en spesiell dans dedikert til sangen. Den er veldig kul. jeg lover. EH !

vi blogges <33

En effektiv dag.

GodMorgen ^^

Fant ut at jeg kanskje burde blogge idag jeg også. Men har ikke hatt tid eller gidde før akkurat nu. Fikk lurt meg tidlig hjem idag og kommet meg på personalmøte på jobb. Jeg er så badass. Presterte i tilegg med å miste bussen fra skolen, men kom meg mirakuløst til Tjensvollkrysset fra Randaberg på utrolig 25 minutter. Effektivitet. 

 
Er stolt av meg selv og bussjåføren!

Ellers har dagen gått til norsklekse, som plutselig ble avbrøtt av GossipGirl. Så en facebook status om at kanskje selveste Chuck Bass døde, måtte jeg se. Men heldigvis, he survived ! 


Definisjonen av sexy :** 

Nå kom min søte lillebror hjem, så isteden for å game, satte vi på Criminal Minds. Dør av spenning. Vi blogges senere alle kule folk. Jeanette skal snart blogge om verdens kuleste tegning, tegnet av mot et son ! Den er rimelig kul. Gled dere og fortsett å les. 

BTW, dagens sang, haha. Bare siden jeg og Anne hadde fransk idag og faktisk jobbet med fransk. dere burde v@re stolte.

Katarina <3

Joey's Filmhjørne

2012 blir et fantastisk år innen film, i hvertfall for dere med samme filmsmak som meg!

Filmer som er et must å få med seg: 
- Varg Veum: De døde har det godt (premiere 20/01) Trailer 
- Kompani Orheim (premiere 02/03) Trailer 
- Into the White (premiere 09/03) Trailer
- The Hunger Games (premiere 23/03)  Trailer
- Varg Veum: Kalde hjerter (premiere 30/03)
- The Amazing Spider-Man (premiere 03/07)  Trailer
- The Dark Knight Rises (premiere 25/07)  Trailer
- James Bond: Skyfall (premiere 26/10)
- Hobbiten (premiere 12/12)  Trailer

Andre filmer som er verdt å få med seg:
- Muldvarpen (premiere 27/01) Trailer
- Chronicle (premiere 03/02) Trailer
- Inn i Mørket (premiere 03/02)
- War Horse (premiere 03/02)  Trailer
- This Means War (premiere 17/02)  Trailer
- Man on a Ledge (premiere 23/03)  Trailer
- Battleship (premiere 20/04)  Trailer
- Istid 4 (premiere 04/07)  Trailer
- Madagaskar 3 (premiere 03/08)  Trailer
- Kon-Tiki (premiere 24/08)  Trailer


Rupert Grint i den norske spillefilmen "Into the White" av Petter Næss.


.

Søk i bloggen

4 gurls som blogger om alt mellom himmel og jord - ja, og så vår hverdag på Randaberg vgs.

leser denne bloggen NÅ
Legg oss til som venn!
hits