2014, bør, nei. SKAL bli episk

Så. jeg er klar over at dere alle er drit lei av alle de titusene statusene om "new year, new me". 

Derfor skal jeg ikke skrive et sånnet innlegg. Bare et lite et. 

Så, 2013 har ikke akkurat vert det året man ser tilbake til når man er 80 og tenker, Dèt var et bra år, det. Ivertfall ikke for min del. Året har inneholdt mye skole, jobb, kjøretimer og oppkjøring SOM JEG BESTO, FORRESTEN, og masse annet crap. Lite søvn har det også blitt. Meg og katarina har blitt fint enige om at hvis vi har klart å overleve dette året, så kan vi basically overleve alt!

Så nå er det bare å se framover! totusen og 14 skal bli et bra år med masse glede, frihet og muligheter! 

Sorry. glapp litt der. klarte ikke la det være. skal slutte å være klein nå. 

Så. Nyttårsaften gikk bedre enn forventet. Var for det meste bare hos en veninne å slappa av med snaddermat(takkmaritaogkristin for god maat), og pakkeleken, som jeg føler jeg vant i! Fikk en fotoramme og snop, ettersom det nesten var den eneste pakken som ikke kunne spises, føler jeg Min triumf var størst. Gikk også ut for å se på fyrverkeriet klokken tolv(som vi så vidt klarte å holde oss våkne til). Det hadde forresten blitt flytta, SÅ VI GIKK GLIPP AV DET. Vi bare stirra opp mot vanntårnet (der det skulle være), og når ingenting skjedde, følte vi oss ganske screwed over, foråsidetsånn. Det var visst kanongang i Inger sin gate, da. Det vi fikk rapporter om! Hun ble bekymra ettersom huset hennes var der borte og hun var her hos oss. Men vi klappet henne smått på hodet og ga et beroligende "det går bra" så gikk det bra! 

Katarina sov hos meg den kvelden, så dagen etterpå, med så å si INGEN bakrus, startet vi det nye året på den beste måten vi kunne... MCDONALDS! og det blir bedre. ettersom dagen gikk ble vi jo sultne igjen, så vi gikk til butikken for å kjøpe oss chips, dip, snop og pizza. so much for new year's resolutions.

Så her har du meg og Katarina. på selveste nyttårsaften, like blide som alltid! 

Føler at dette innlegget trenger flere bilder. så jeg legger inn litt random bilder, jeg..... Vel. Jeg la inn masse bilder men det SÅ BARE IKKE BRA UT. Så dere får klare dere med den alltid like fine Luis Tomlinson.

Well. You be the judge.

~Annetard.
Ingen ugler

Send en ny ugle

.

Søk i bloggen

4 gurls som blogger om alt mellom himmel og jord - ja, og så vår hverdag på Randaberg vgs.

leser denne bloggen NÅ
Legg oss til som venn!
hits