BLOGGEN ER TILBAKE

Følte jeg fikk skikkelig press på meg nå når jeg leste Katarina sitt innlegg, at jeg var nestemann, også ser jeg rett bort på Edel sin PC, der hun er midt i å skrive et innholdsrikt og facinerende innlegg om enhjørninger og drager, ser det ut som. Det vet jo ikke jeg, jeg er bare en tilskuer. 

Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal blogge om, jeg. Kan jo egentlig bare ta en liten oppdatering.

Jeg har blitt 18, som da betyr at man reiser mye ut på tull! det er gøy det. Og det resulterer i titalls flaue snapchats som blir sent til diverse venner som kanskje/kanskje ikke burde se dem. tror forresten jeg gir opp å poste dette før edel. hun skriver jo en hel bok! men ja. jeg tror hvis jeg skal oppdatere om hva som har skjedd i løpet av året, så blir det mye av det samme som Katarina har snakket om, men kan jo nevne noe. 

Jeg har oppdaget mitt elsk for mini cooper, min evige drømmebil. <3

      

Seee så fin den er daaaaa :'DDD <3

'
skal ikke klage på denne, heller.

 I tillegg til mitt elsk for Mini Coopere, så har jeg også blitt interessert i alle andre biler.. Folk begynner allerede å bli lei av at jeg bryter ug "WHAAA SE BOBLEEEEN" eller "adfghj Miiinicooooperrrr...." Men selv om jeg har blitt ineressert i hvordan de ser ut, så betyr ikke det at jeg bryr meg om motoren, det driter jeg fint i! Så lenge den ser fin ut og går framover så er jeg fornøyd! sådetså.

Jeg har også vert i hellas på klassetur! Det var gøy!


Det tok oss alt for mye gåing og hjelp fra en skummel mann for å finne butikk, som forresten lå omtrent 5 min fra hotellet vårt.. 

Fint var det ivertfall.

Jeg har også begynt å øvelseskjøre, noe som sannsynligvis er grunnen til min facinasjon av fine biler. Jeg er hallveis på trinn 3, så snart slipper jeg å ta bussen mer! sådetså. 

Jeg har også fått meg en kjæreste (blee rart ordd) han heter Christer. Jeg liker Christer.

I år er vi også russ! det blir bra! Gleder meg masse til alle kroene og ikke minst selve russetiden! Det er liksom dette jeg har ventet på siden første klasse, der man så alle de store videregåendeelevene med blå bukser på. NÅ ER DET MIIIN TUUUR!! 

hva annet har jeg gjort...? Jeg var i Spania i to uker! det var spennende

Bodde her i to uker. det gikk helt fint det.


Kjørte vannscooter. Det var gøy! og skummelt da. Meg og mor delte en scooter, så jeg tenkte at det kom til å bli kjedelig da mor sa "du kan jo kjøra bort der dårr ikje e bølgår når eg sga kjøra, det e lettere der" MEN NEIDA. Jeg var redd for å falle av mer enn èn gang, minst. Men gøy var det!!

Fiine plassen. <3

~Annetard 

Ingen ugler

Send en ny ugle

.

Søk i bloggen

4 gurls som blogger om alt mellom himmel og jord - ja, og så vår hverdag på Randaberg vgs.

leser denne bloggen NÅ
Legg oss til som venn!
hits