Å tro er visst viktig det!

På skolen har vi et fag jeg personlig synes er rimelig idiotisk, nemlig religion, men i dag hadde vi det faktisk utrolig gøy! Vi delte oss i grupper og fikk beskjed om å lage en religion. Jeg, Anne, JeanettE og Katarina ble selvfølgelig en  gruppe, og satt oss ned for å diskutere dette. De første tankene våre var vel som dette: 

Enhjørninger! De MÅ jo være guder! 

 
Ender, og måker! De er ute etter verdensherredømme O_O 

Men til slutt endte vi opp med religionen DREGON.

Hva tror vi på?

I denne religionen tror man at alle har en indre drage, men at det er svært få som vet at det går an å komme i kontakt med denne dragen.

Guden vår er den store Sapphiron, enkelt kalt Ludde. Solen er en stor ildkule sendt av Sapphiron for å beskytte oss og våre indre drager frem til den dagen vi alle får kontakt med vår indre drage, og opplever en indre ro, stolthet, glede og varme, en tilstank buddhistene ville kalt Nirvana. Her finner man sin indre drage og møter Sapphiron. 

Det store spørsmålet i dregon er "Skapte Ludde verden, eller skapte verden Ludde?". Dette er det ingen som vet utenom den store profeten Timon. 

Timon fikk en gang for lenge siden en åpenbaring. En ildkule kom flyvende mot ham og traff han i hjertet. Han møtte sin indre drage og smeltet sammen med den, han opplevde den sterkeste versjonen av det å finne sin indre drage, og den dag i dag er det ingen som vet om Timon fortsatt lever. 

Vanlig religionsspørsmål, hva skjer etter døden? 

Når et menneske dør, vil skjebnen avhenge av hvor godt man har jobbet for å finne sin indre drage. 

Dersom man har klart å finne sin indre drage vil man ikke dø, men møte den, og til slutt smelte sammen med den og leve videre, og man vil fly i himmelen sammen med Sapphiron.

Men dersom man ikke har jobbet for å finne sin indre drage og gitt helt faen, vil man visne hen og dø. (Man ser jo folk dør som fluer da de ikke finne sin indre drage..)

Ritualer og tradisjoner

Når det gjelder forskjellige ritualer har vi enkelte slik som Basehopping for dem som virkelig har kommet i kontakt med sin indre drage, og forbereder seg til å finne sin indre drage og fly sammen med Sapphiron i himmelen.

Vi har også forskjellige rituelle bevegelser kalt Snikende drage, Solhilsen, Brølende drage og Stolt Kriger. 


Her ser man et bilde på at solen er Sapphirons ildkule, men dette er ikke et korrekt bilde på Sapphiron, da ingen andre enn Timon har truffet eller sett ham.

I tillegg til dette MÅ man spise kjøtt MINST en gang i uken for å mate sin indre drage, de er faktisk ikkje vegetarianere!

 

 

DA har dere fått høre om vår religion. 


 ~ Ekornet

Ingen ugler

Send en ny ugle

.

Søk i bloggen

4 gurls som blogger om alt mellom himmel og jord - ja, og så vår hverdag på Randaberg vgs.

leser denne bloggen NÅ
Legg oss til som venn!
hits