En ny tid har kommet...

Goodmorgen. Sideanvisningen har gått i været etter jeg postet innlegget om at vi var tilbake.Tusentakk alle 'faste' lesere.   

       Siden sist har hele gjengen blitt 18, og jeg har blant annet lært at alkohol, er min bestevenn. Det og Anne, vi har nemmelig ganske store kjærlighetserklæringer i fylla. Deesuten så har vi oppdaget Snapchat, selfies og One Direction. Mye har skjedd på nesten et år. Vi har alle begynt tredje året på Videregående, og jeg sliter forsatt med å skrive rett gramatikk og har enda en del skrivefeil. (Jeg glemmer å trykke på bokstaven, logisk forklaring) I tillegg så har jeg begynt med å reise, LONDON var første stopp. (<3) Så nå blir det Paris til vintern' og to nye London turer.

Har også lært meg å gå i kjoler. Til en viss grad, bare ikke her hjemme. Det blir bare rart. Veldig rart. Lenge leve shorts. (<3) Jeg er fortsatt like guttegal, og Alexander Skarsgård står øverst på listen. Kan også skrive at jeg var på Bieber konsert, den var dødsbra. Men etter sommeren har både jeg og Anne innsett at han er douch. Sorry Biebs, ur out!  Ny guilty pleasure er allerede på plass, men hvem er hemmelig. (ikke egentlig) 

Hva annet har vi gjort...? JO SCRAPBOOK ER DET NYE. Anne og Katarina på nye eventyr feat. Jeanette og Edel. Problemet er bare at hver gang vi tenker på å dra på et eventyr, ender det alltid opp med at det kun er jeg og Anne som dukker opp. Men hvem trenger vel venner? Lovet nettopp Anne en stor kjærlighetserklæring, men den dropper vi. Alt for å se skuffelsen. (Mohaha)

 
I knøv i løv me, i knøy u care <3

 

byebye, Anne er up next ;) 

 

 

Ingen ugler

Send en ny ugle

.

Søk i bloggen

4 gurls som blogger om alt mellom himmel og jord - ja, og så vår hverdag på Randaberg vgs.

leser denne bloggen NÅ
Legg oss til som venn!
hits